Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Waterballet

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'Waterballet'

Susan van der Laan a mis à jour son calendrier le 27 oct. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Waterballet évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Visité en septembre 2019

Leuk huis ,lekker genoten van het heerlijke zwembad&sauna !

Huis is van alle gemakken voorzien , en vooral veel rust

8
Visité en septembre 2019
Manon

Net terug van een fantastische week ‘God in Frankrijk’. Met 6 personen (incl. 2 kinderen van 11 en 14) verbleven wij in dit van alle gemakken voorziene pareltje van rust.
Volledige privacy, ieder een eigen badkamer, heel veel ruimte om het huis om lekker je eigen plekje te zoeken, lange sfeervolle avonden bij de pizzaoven, een geweldig zwembad, prachtige omgeving, mooi gebied voor wielrenners, heerlijk dorpje met bakker om de hoek en fijn contact met de eigenaren.
Een week was veel te kort!

10
Visité en juillet 2019

Twee weken heerlijk in dit geweldige huis mogen blijven. Samen met onze twee hondjes en kinderen (16 en 18 jaar) en aanhang. Het zwembad is in 1 woord geweldig en de ligging van het huis is precies zoals aangegeven. Aan het eind van een lang pad dus volop privacy en rust. Veel leuke kleine dorpjes in de buurt. Voor honden is dit ook erg leuk omdat het terrein afgezet is en ze dus los kunnen rondlopen. Het contact met de eigenaar was ook heel prettig. Meestal zijn we na twee weken wel weer toe aan de terugreis maar dit jaar vonden we het erg jammer weer naar huis te moeten. Het huis is van alle gemakken voorzien en ook de pizza oven is een ontdekking. Heel veel lekkere zitplekjes, altijd zon en schaduw te vinden. Voor ons genoeg redenen om hier nog een keer terug te komen.

10
Visité en octobre 2018

Al wat later in het jaar maar we hebben hier een zeer zonnige week gehad. Het mooie huis ligt goed beschut en aan het einde van een weggetje, er is volop zon op het terrein. Een heerlijk ruim huis voorzien van alles wat je maar nodig kan hebben. Tijdens de al wat frissere avonden was de houtkachel geweldig. Het mooie zwembad (niet verwarmd) was helaas al iets te fris met 19 graden. Volop genieten dus en we komen graag een keer terug. In de omgeving veel te zien en ook genoeg plekken om je culinair te laten verwennen!

9
Visité en octobre 2018

Wat hebben wij een heerlijke tijd gehad in het huis van Familie van der Laan. Met een kleine baby was het handig op de begane grond een slaapkamer te hebben. Het zwembad is heerlijk, de sauna fantastisch. En het moment dat je naar huizen kijkt in de buurt met een bordje a Vendre, dan weet je dat je vakantie geslaagd is.

10

Ajouter un message dans le livre d’or