Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Summer

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'Villa Summer'

hensen arnaud a mis à jour son calendrier le 13 août 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Villa Summer évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Visité en juin 2019
Bas Both

Wij zijn zojuist terug van een fantastische vakantie. Naast het feit dat het weer heel er mee werkte hebben wij, toch wel de nodige ervaring in Frankrijk nog nooit zo,n fijn logeer adres getroffen. Arno en Sheila zijn zeer gastvrij en belangstellend. De studio was direct gelegen naast hun eigen woning, desondanks was er optimale privacy maar ook een leuk sociaal contact met twee hele aardige mensen die op allerlei manieren bereid zijn adviezen te geven over de omgeving en bijvoorbeeld restaurants. De studio is echt heel compleet en fijn ingericht en heel erg schoon. Het heeft ons aan niets ontbroken. Er is een heel fijn zwembad, ligbedden en diverse zitjes en de keuken is heel compleet ingericht. De rustige ligging was voor ons heel fijn. Kortom meer dan een aanrader, wij kunnen geen minpunten bedenken.

10
Visité en juillet 2018
EJ Masmeijer

Mijn leraar Nederlands zei over cijfers geven altijd: een tien is voor onze lieve heer, een negen voor de leraar en een acht voor de beste leerling. Onze gastvrouw Sheila en gastheer Arno hebben zich wat ons betreft ware meesters der gastvrijheid betoond.
Wij hebben een heerlijke week gehad in Villa Summer in een fijn en schoon appartement (dat zien we wel eens anders in Frankrijk), met een ruime woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer en ruime douche met wc.
Voor het appartement met terras en tuin is op de lounge stoelen en beschikbare ligbedden bij zonnige omstandigheden ook voldoende schaduw te vinden onder de palmbomen en kan er genoten worden van het heerlijke zwembad.
Al vroeg voor het ons vertrek hebben Sheila en Arno al contact met ons gezocht met de uitnodiging om indien gewenst, alle vragen te stellen welke we maar wilden.
Bij aankomst en het verblijf zijn we zeer gastvrij ontvangen waardoor wij ons al snel zeer vertrouwd en thuis voelden op dit heerlijk rustige plekje. Kortom een fijn plekje om tot rust te komen, te wandelen en fietsen in de omgeving.
Villa Summer ligt op korte afstand van het rustiek centrum van Le Plan de la Tour, met een top bakker en restaurantjes en zeer gunstig qua afstand als uitvalbasis voor een dagje strand, ST Maxime, ST Tropez, Grimaud etc. Als we weer in de buurt zijn, maken we vast en zeker weer graag gebruik van deze top accommodatie.

9

Ajouter un message dans le livre d’or