Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Breguieres

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'Les Breguieres'

Attention! A. Polkamp a mis à jour son calendrier le 20 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Breguieres évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en août 2019

Heerlijk huis. Uitrusting van het huis heel compleet. Volledig omheinde tuin waar de honden lekker kunnen spelen/rondlopen.

8
Visité en août 2018

Wij verbleven met 2 gezinnen in dit prachtige huis. Wat je ziet op de foto's is ook echt wat je ziet als je aankomt rijden op de prachtige oprijlaan, wel wat hobbelend : )
Het uitzicht is prachtig en de rust is overweldigend, heerlijk genoten met de kinderen. Deze plek is een mooie uitvalbasis naar de Verdon of naar het strand, je zit heel centraal en voor iedereen wat wils. De lokale markt op zaterdag is leuk en natuurlijk konden we de kartbaan niet vergeten die 5 minuten rijden was. Zeker een aanrader!
Top vakantie

8
Visité en juin 2014

We hebben een heerlijke tijd gehad in Les Breguieres. De ligging van het huis is fantastisch en de prachtige tuin is volledig privé. Het huis is van alle gemakken voorzien. De ene dag blijf je lekker bij het zwembad en de andere dag ga je er lekker op uit. Het prachtige Aix-en-Provence ligt op slechts 40 minuutjes rijden (veel leuker dan Nice), evenals het strand. Tip: ga op dinsdagochtend naar de markt van Cotignac.

9
Visité en août 2012

Beste Mevr Polkamp
Wat een mooi en gezellig huis.Van alle gemakken voorzien .Met een prachtige tuin gezellig taras en mooi zwembad.
Het heeft meer dan verwacht aan onze verwachting voldaan.
Wij hebben samen met onze kinderen en kleinkinderen een onvergetelijke vakantie gehad.
Een aanrader voor iedereen die van rust sfeer en de natuur houd.
En om iets te zien hoef je geen uren te rijden.

9
Visité en juillet 2011

Wij hebben echt genoten van onze vakantie in villa "Les Breguieres". Het huis is zeer ruim en biedt alle comfort dat je nodig hebt. Wegens de warme temperaturen was het zwembad gewoon onmisbaar. Het was dan ook zalig om na een frisse duik te bekomen van onze uitstappen. Ook de tuin is prachtig. In de omgeving is er veel te zien en te beleven zodat onze vakantie te kort was. Redenen genoeg om nog eens naar ginder te trekken!

9

Ajouter un message dans le livre d’or