Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La dame d'en face

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'La dame d'en face'

Marianne Osteaux a mis à jour son calendrier le 10 mar. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La dame d'en face évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en septembre 2016

Heerlijk huis in een prachtige omgeving!

Aan het einde van het seizoen verbleven we twee weken in het huis. Heerlijk rustig en een prachtige omgeving vol met allerlei kleine en grotere dieren. Wandelen met kinderen gaat goed, maar verwacht geen uitdagende tochten; daarvoor zijn de bergen niet hoog genoeg. Zwemmen kan in allerlei meertjes en riviertjes in de buurt. En in de tuin is volop keuze voor een plekje in de zon of de schaduw. We hebben ervan genoten! Marianne, dank je wel en tot ziens!

8
Commentaires de Marianne Osteaux

Chere Marianne, Merci beaucoup pour un vacances inoubliable dans La Dame d'en Face! La maison est tres belle et douillettement. Le jardin et le paysage sont magnifique. Nous retourons surement une fois! Bedankt voor een onvergetelijke vakantie in La Dame d'en Face! Het huis en de tuin zijn fantastisch! We komen over een aantal jaren heel graag een keer terug. Au revoir, tot ziens, Mariken Chère Marianne, beste Marianne, We zijn goed aangekomen, dankzij een perfecte routebeschrijving, en we hebben de sleutels meteen gevonden. Wat een prachtige plek is La dame d'en face! Een mooie tuin, een ongelooflijk uitzicht, weldadige rust en een huis dat van alle gemakken is voorzien. Vraiment une maison douce! We kunnen ons geen betere plek wensen voor een heerlijke vakantie. Laurens

Ajouter un message dans le livre d’or