Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite de la Cote de Baix

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Gite de la Cote de Baix'

Françoise et Gérard Gourion a mis à jour son calendrier le 31 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Gite de la Cote de Baix évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Visité en août 2018

Een heel leuke vakantie beleefd in een voor ons nieuw ontdekte regio
Huisje is prima, en heeft alle comfort en is gelegen in een rustige omgeving. Je hoort alleen het riviertje.. zalig!
zwembad was leuk meegenomen
en onze twee honden waren welkom!!! die voelden er zich snel thuis.. zodanig zelfs dat een van ons honden het terrein en huis reeds beschouwde als de zijne!!!
de eigenaars zijn heel vriendelijke behulpzame mensen die discreet waren aan de ene kant, langs de andere kant behulpzaam zijn om tips te geven uit de nabije omgeving

10
Visité en juillet 2018
Saskia en Lex Root

We zijn dit jaar voor de 2e keer naar Beaufort sur gervanne geweest op vakantie en hebben wederom gekozen voor de gite van Françoise en Gérard. Het was een heerlijke vakantie en we hebben genoten van de omgeving en de gastvrijheid van Françoise en Gerard, echt hele fijne mensen.
Het huisje voorziet in alle gemakken en het zwembad is heerlijk om even af te koelen en van de omgeving te genieten.
Door de ligging van gite "cote de la baix" is er veel verscheidenheid aan mogelijkheden, wandelen in de Vercors of direct vanaf de gite, markt in verschillende dorpjes, kanoën op de Drôme of zwemmen en picknicken aan de Drôme, wijn proeven, Chûte de la Druise is een waterval vlakbij ook echt een aanrader, kortom een fijne plek om even te onthaasten en te genieten van de franse cultuur en natuur.
Op loopafstand is er in het dorp een heel fijn restaurant waar je lekker kunt eten " la fontaine boeuf" , relaxte plek fijne mensen.
Françoise en Gérard bedankt voor de gastvrijheid en tot volgend jaar.

9
Visité en juin 2018

Periode 19-05-2018 / 02-06-2018
Zeer aantrekkelijke gite. In de gite is alles aanwezig wat je nodig hebt. Ook het zwembad ziet er goed uit en is relatief groot. Helaas waren wij wat vroeg in het jaar, het zwembad was net volledig schoongemaakt maar het water was helaas nog wat koud zodat wij er maar 1 keer gebruik van hebben gemaakt. Direct vanuit de gite zijn mooie wandelingen te maken (grand randonnee loopt langs de gite). Het dorp Beaufort -sur- Gervanne is zeer de moeite waard, loopafstand ca. 30 minuten. Ook binnen redelijke afstand met de auto (<30 minuten) zijn mooie startpunten van wandelingen te bereiken). Crest, met leuke markt op zaterdag, is zeer de moeite waard en is bereikbaar in minder dan 30 minuten. Francoise en Gerard doen alles om het de gasten naar de zin te maken, zijn heel vriendelijk en vragen regelmatig of gasten het naar hun zin hebben. In de Gite is volop documentatie (wandelkaarten etc.) aanwezig. Beide spreken goed engels. Kortom voor herhaling vatbaar.

Period 19-05-2018 / 02-06-2018
Very attractive gite. The gite has everything you need. The pool also looks good and is relatively large. Unfortunately we were a little early in the year, the pool was just completely cleaned but the water was unfortunately still a bit cold so we only used it once. Directly from the gite are beautiful walks to make (grand randonnee runs along the gite). The village Beaufort-sur-Gervanne is very worthwhile, about 30 minutes walking distance. Also within reasonable distance by car (<30 minutes) are nice starting points of walks to achieve). Crest, with a nice market on Saturday, is very worthwhile and can be reached in less than 30 minutes. Francoise and Gerard do everything to please the guests and are very friendly and ask regularly if guests are happy. The Gite is full of documentation (walking maps etc.) present. Both speak English well. In short, it is worth repeating.
Anja en Bert.

9
Visité en août 2017

Dit is een heel aangename gite! Ligging perfect voor uitstapjes in het mooie natuurpark Vercors.
Alles is aanwezig , vaatwasser, wasmachine,... en heel netjes.
De eigenaren zijn gemakkelijk aan te spreken en geven vele goede tips om de omgeving te verkennen.
Zwembad netjes en met speelgoed voor de kinderen.
Een aanrader,
fam De Witte , België

9
Visité en juin 2017

We hebben voor de 3e keer twee heerlijke weken doorgebracht in het huisje van Gerard en Francoise.
De omgeving is heerlijk voor wandelen en fietsen. Van beschutte rots en boswandelingen tot adembenemende routes langs de randen van steile "kliffen". Elke keer weer een genot om er te vertoeven. In het dorpje zelf is een bakker en sinds kort een epicerie waar je je dagelijkse spullen kunt kopen. En op een kwartiertje rijden de Intermarche in Crest. Bij het warme weer deze juni was het zwembad een uitkomst om af te koelen. Voor herhaling vatbaar :)

10

Ajouter un message dans le livre d’or