Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte la Volane

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Gîte la Volane'

Anneke & Dominique a mis à jour son calendrier le 06 avr. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Gîte la Volane évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Visité en juin 2018

Heel veel dank voor de fijne vakantie. Dank ook voor de mooie gite en de goede zorgen. We hebben erg genoten van de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de andere gasten. We gaan dat zeker missen en daarom komen wij zeker terug!
Marian en Paul

10
Visité en avril 2018

Ons tweede verblijf in gite la Volane! Het voelt een beetje als thuiskomen… een warm gevoel. We worden telkens weer aangetrokken door het spel van licht en schaduw in de bergen. De vogeltjes, de krekels, het prettige gerinkel van de belletjes van de lammetjes. Prachtige wandelingen tussen de lentebloemetjes. Gezellig borrelen op ons mooie balkon met adembenemend panoramisch zicht. We willen hier niet weg. We komen hier tot rust. We komen zeker nog terug.
Bedankt Anneke en Dominique omdat we voor even deel mochten uitmaken van jullie kleine paradijsje en jullie gastvrijheid.

10
Visité en mars 2018

Anneke en Dominique verwelkomden ons op een persoonlijke manier en zorgden ervoor dat we ons de hele week thuis voelden. We brachten een ontspannen tijd door in dit prachtige huis met dit absoluut adembenemende uitzicht over het prachtige heuvelachtige landschap van de Ardèche. Fietsen in het gebied met zeer weinig verkeer en wandelen met prachtige vergezichten was geweldig. We komen terug...!

9
Visité en juillet 2017

Op dit plekje voel je gewoon de rust en kracht van de natuur. Het dansen van de boomtoppen, de spelende zwaluwen maar vooral de stilte. Zelfs overdag zou je fluisteren om dit niet te verstoren. Gewoon kijken en genieten. Het sublieme uitzicht, de rustgevende stilte, de gastvrijheid van de eigenaars en de sfeervolle inrichting van de gite gaven ons een gevoel van ... ja, hier moeten we zijn. Kortom, dit smaakt naar meer.

9
Visité en juillet 2017

Wij zijn heel enthousiast over de prachtige ligging van de Gite met het ruime balkon en het schitterende uitzicht op de bergen van de Ardeche.
De inrichting van de Gite is bijzonder smaakvol met mooie moderne meubelen, een fijne slaapkamer met uitstekende bedden en een goed geoutilleerde keuken en ruime badkamer.
Dit alles maakte ons verblijf tot een plezierig geheel.

9

Ajouter un message dans le livre d’or