Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Noyer

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'Le Noyer'

Hedzer Klarenbeek a mis à jour son calendrier le 30 août 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Noyer évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Visité en août 2019

We zijn heerlijk tot rust gekomen in het geweldige huis. Rust, ruimte en een privé riviertje waar de kinderen op ‘avontuur’ gingen en bouwwerken konden maken met de stenen. Het was genieten!

9
Visité en août 2019

We hebben het afgelopen week super fijn gehad in het huis. Een goed doordacht huis op een erg mooie plek. Ook hebben we genoten van de waterval.
Groetjes Diederick, Karlijn
Meerle en Jolijn

9
Visité en juillet 2019

Belle maison spacieuse très agréable avec tout le confort , la terrasse couverte est très appréciée pour les repas en famille ; environnement verdoyant, belle vue sur la campagne vallonnée.
Le village de Désaignes est un beau village et les commerçants très aimables.
Draps et ménage obligatoires. La literie n'est pas sous film et non repassée.

9
Visité en mai 2019

Net terug van ons verblijf in 'Le Noyer'.....
Als je net als wij houdt van rust en ruimte kun je nergens beter terecht. Een prachtig huis, een schitterende tuin, een privé waterval, een mooi oud dorp (waar je overigens alles kunt krijgen wat je nodig hebt!) en dat alles in een prachtige groene bergachtige omgeving. We hebben ons prima vermaakt! De wandelingen (Nederlands) die klaarlagen in het huis zijn heel goed te doen. Wel je gezonde verstand gebruiken... de beschrijvingen zijn uit 2009 en het kan zijn dat er iets is aangepast. Maar dat wijst zich vanzelf. Erg leuk. We hebben er 4 gedaan en op al die 4 wandelingen zijn we niemand tegengekomen.... Over rust gesproken... Ook aan te raden is een bezoek aan Le Puy en Velay. Ga zeker het Mariabeeld beklimmen (je kunt helemaal binnenin tot ín de kroon!), een onvergetelijke ervaring met een prachtig uitzicht over de Haute Loire. Valence is ook een aanrader, mooie moderne stad aan de Rhône. Kortom: een geweldige week gehad in een geweldig huis. Het enige nadeel voor ons is de lange reis, ruim 1200 kilometer. Voordeel: Je verblijf moet eigenlijk minimaal 2 weken duren! ;)

9
Visité en mai 2019
Maarten en Ingrid

'We hebben een heerlijke vakantie gehad in 'Le Noyer'. Het huis is ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien; vooral de keuken is heel compleet. De bedden zijn prima en de woonkamer is heel gezellig.
Hier kom je echt thuis !
Het weer was zonnig maar koud tijdens ons verblijf, dus de houtkachel was geen overbodige luxe.
Hedzer, hartelijk dank dat we gebruik konden maken van deze fijne woning!

Maarten & Ingrid '

9

Ajouter un message dans le livre d’or