Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Violettes

Voir les photos (25)
/
 

Disponibilité de 'Les Violettes'

Mme Lippmann a mis à jour son calendrier le 14 fév. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Les Violettes évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Visité en juin 2015

We beleefden een leuke week in Moirmoiron. We kregen een hartelijke ontvangst in het prima uitgeruste appartementje. Mevrouw Lippmann was ter beschikking en ook steeds te bereiken maar liet ons verder discreet genieten. In de woning was alles aanwezig: bad- en bedlinnen, badjassen, een koelkast waar als welkomst een fles water, fruitsap en rosé in stond.Ook de koffiemachine stond klaar met een reserve koffiecapsules. We mochten de tuin, het gasbarbecuestel en het zwembad vrij gebruiken.
Het huis was op wandelafstand van het dorpje waar je alle basis kan vinden: bakker, superette, bankautomaat, apotheek. Op 5 à 10 km afstand zijn er nog een aantal dorpen waar je leuk kan terrassen, een markt bezoeken en vooral waarheen je kan fietsen als je wat sportiever aangelegd bent.Op vrijdag gingen we naar de prachtige markt in Carpentras. We hebben (electrisch) gefietst rond les gorges de le Nesque en ook (gewoon) gefietst tussen de wijgaarden van Baumes-de-Venise. En natuurlijk zijn we ook wijn gaan proeven!
De Mont Ventoux is vlakbij en dat zie je aan de vele (vooral Belgische) wielertoeristen die je er ziet.
Bedankt mevrouw Lippmann voor de mooie week in deze mooie streek in jullie verzorgd huis!

9

Ajouter un message dans le livre d’or