Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite Gigondas

Voir les photos (18)
/
 

Disponibilité de 'Gite Gigondas'

Martijn van der Putt a mis à jour son calendrier le 05 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Gite Gigondas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,4
Visité en juillet 2017

Wij hebben 2 weken een fijne tijd gehad in het gastvrije zomerhuis met de zonnige en schaduwrijke tuin, het uitzicht is geweldig, iedere avond de zonsondergang en de voorstelling van de vogels!
Prima plek om tot rust te komen en de mooie omgeving te verkennen; leuke dorpjes,gezellige Provençaalse markten en talrijke wijnproeverijen.
Wij zijn zeker van plan ooit terug te komen!

9
Visité en novembre 2016

Beste Familie van der Putt
We hebben een fantastisch verblijf in uw huis gehad, en wat is de omgeving en de natuur prachtig in deze tijd van het jaar (november) we hebben genoten van de kleurenpracht en met zo n gemiddelde 15 graden konden we ook nog heerlijk van het zonnetje genieten.

vr groet T Arends

8
Visité en juillet 2016

Wat een prachtig huis en wat een uitzicht! De werkelijkheid is nog veel mooier dan de foto's op deze website weergeven. Bij aankomst een fles heerlijke wijn op tafel. Een fijn welkom.
Vanuit het huis en het terras een prachtig uitzicht over het dorp Gigondas en de vallei. Het huis zelf is typisch Provençaals, een comfortabele plek om te verblijven of om de omgeving te verkennen.

8
Visité en juin 2016
Johan Kuijlaars

Een prachtige vakantie in een schitterende omgeving.
Een huis ademt het Franse gevoel van rust en genieten en is van alle gemakken voorzien.
Hierbij nog de heerlijke ruime tuin maakt dat dit een plek is die ik niet snel zal vergeten.

9
Visité en octobre 2015
Wytze en Mirjam

Beste familie van der Putt en nieuwe gasten,

Wij zijn weer terug in Nederland en meteen druk met dagelijkse gang van zaken. We hebben een heerlijke vakantie gehad om op terug te kijken. De foto's en aanbeveling op de website zeggen niets te veel of te weinig. De eenvoudige badkamer en het kleine terrasje worden ruimschoots gecompenseerd door de charme en persoonlijke uitstraling van het huis. Het huis heeft een warme sfeer, je voelt je welkom, een mooie selectie boeken, cd's en dvd's waar je gebruik van mag maken. Dat voelt heel vertrouwenwekkend.
Gigondas is een mooi dorp in de Vaucluse en het huis is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de mooie omgeving en naar prachtige plaatsen. Het weer was voor ons perfect. Zonnig en warm maar niet heet. Dat het huisje in de schaduw ligt zal zeker een voordeel zijn als het een hete zomer is. Tijdens ons verblijf was het 's morgens iets langer koud is en 's avonds eerder fris en donker, waardoor wij geen tuin hebben gemist. Het was heerlijk en gezellig 'thuiskomen' na een dagje toeren en actief zijn.
De avondzon is dan fantastisch. Wij hebben een goede keuze gemaakt.

Vriendelijke groeten,

Wytze en Mirjam.

8

Ajouter un message dans le livre d’or