Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Appartement Residence Casa del Mar

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Appartement Residence Casa del Mar'

Emile van Thoor a mis à jour son calendrier le 10 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Appartement Residence Casa del Mar évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Visité en octobre 2018

Genoten van dit prachtige appartement gelegen in het midden in het centrum van St. Maxime, compleet ingericht met zelfs een gebakstel en wel 5 verschillende koffieserviezen. Garage in de kelder is een uitkomst, geen probleem om je auto kwijt te raken in het centrum. Prettig contact met Fam. Van Thoor. Kortom appartement is een dikke 10 waard.

10
Visité en juillet 2018

Beste Emile, we hebben genoten in Ste Maxime, het appartement was mooi en de faciliteiten uitstekend. We zijn prima wegwijs gemaakt en de ontvangst was zeer gastvrij, bijzonder aardig. Kortom alles was uitstekend! Hartelijke groet, A.H.

10
Visité en septembre 2017

Twee weken lang hebben wij volop genoten van dit prachtige appartement!! Het was een feest om hier te verblijven!
Sainte Maxime en omgeving, het mooie weer, alles heeft bijgedragen aan een geweldige vakantie!
Emile, Casper en David, hartelijk dank voor jullie goede zorgen.
Wij hopen hier terug te komen!

9
Visité en mars 2014

Zeer positief verrast door de goede en vriendelijke ontvangst en de compleetheid van het appartement. We hebben genoten van het comfort en de netheid.
Op loopafstand van het oude centrum Saint Maxime met zijn haven en strand, de mooie bezienswaardigheden en natuur in de omgeving is deze plek absoluut een vakantie waard. Wij gaan heel graag een keer terug!

9
Visité en juin 2011

Wij waren aangenaam verrast tijdens ons verblijf in dit ruime en vooral geriefelijke appartement. Echt ALLES was aanwezig. Goede bedden, geweldige en goed ingedeelde muurkasten en smaakvolle inrichting; de entree met lift en goed geoutilleerde garage maken het geheel MEER dan zomaar een vakantie-appartement. Ook de vriendelijke ontvangst door David, zijn aanwijzingen en behulpzaamheid vielen goed in de smaak. 't Was een luxe vakantie, die veel te snel voorbij was. Voor herhaling vatbaar! De ligging van het appartement dichtbij het centrum is fantastisch! In een woord: het was een geweldige vakantie !

9

Ajouter un message dans le livre d’or