Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine les salamandres

Voir les photos (41)
/
 

Disponibilité de 'Domaine les salamandres'

Christophe Pointes a mis à jour son calendrier le 05 avr. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Domaine les salamandres évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Visité en juillet 2018

Wij hebben hier een fantastische week beleefd. Een huis waarin je kan wonen. Je hebt nooit het gevoel dat je qua luxe en benodigdheden moet inboeten tegenover thuis. Prachtig zwembad, mooie kamers, alles voor een topvakantie.

10
Visité en septembre 2017

Prachtig ingerichte en ruime woning met zeer mooi uitzicht op de vallei en de Mont Aurelien. Zeer mooie en omheinde tuin, ideaal om met je huisdier op vakantie te gaan. Zeer vriendelijk onthaal. Wij hebben er een fantastische week doorgebracht. Voor herhaling vatbaar. Uitstekende ligging om de streek te verkennen en de plaatselijke vignobles.

10
Visité en août 2017

Wij hebben een fantastische vakantie gehad en heel erg genoten in dit prachtige huis. Je hebt een geweldig uitzicht op omgeving en je hebt een paar hele leuke plaatsjes in de nabije omtrek. Als je iets verder gaat rij je makkelijk naar bijvoorbeeld Aix. Het huis staat in een rustige omgeving iets van het dorpje af. In Pourrieres heb je een paar bakkertjes en een prima supermarkt. In de buurt zijn een aantal goede restaurants, We hebben een aantal wijnboeren bezocht en wijn geproefd en gekocht, Bij het zwembad prima ligbedden en een overkapping waar je s'avonds heerlijk kunt bbq-en. Het interieur is gezellig en de bedden slapen goed. Kortom een heel fijn huis in een mooie rustige omgeving waarbij je zelf de drukte van de cote kunt opzoeken. We komen graag nog een keertje terug om de wijn op te halen die we vergeten zijn.

10
Visité en avril 2017

Genoten van een zalige vakantie met twee jonge kinderen in april 2017. Het vertrek richting het mooie huis was al aangenaam door de veelvuldige en correcte informatie dat je kreeg van de Belgische eigenaars. Eens aangekomen was het ontvangst ook héél hartelijk en sympathiek door een ingeweken Engelsman. De villa op zich was ook zeer goed in orde met meer dan alle noodzakelijke benodigdheden, prachtig uitzicht, welonderhouden zwembad, tuin, etc.

De locatie is tevens ideaal (wat ons betreft). Zo is er voor ieders wat wils (de typische Franse dorpjes, Marseille, Aix-en-provence, Cote d'Azur, ontelbare wijnboeren...).

Ongetwijfeld komen we nog eens terug.

10
Visité en septembre 2016

Prachtig en modern vakantiehuis. Heel smaakvol ingericht. Ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. Pluspunt: verwarmd zwembad.
Een echte aanrader!

10

Ajouter un message dans le livre d’or