Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Belle Vue

Voir les photos (82)
/
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 2
 

Disponibilité de 'Villa Belle Vue'

Attention! Guido Bloeyaert a mis à jour son calendrier le 17 mai 2017

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Visité en juillet 2013

Mijn vrouw en ik hebben bijna 2 weken doorgebracht in villa Belle Vue, we hebben het er geweldig naar onze zin gehad. Het huis voldeed aan al onze wensen: ruim, van alle gemakken voorzien, een tuin met een kersenboom waar je lekker in de schaduw kunt zitten, een mooie ligging met uitzicht op het meer en de bergen, een uitstekend en niet te duur restaurant op 50 meter afstand (waar je ook Nederlandse en Belgische kranten kunt kopen).
De omgeving van Le Lauzet Ubaye is prachtig, we hebben er hele mooie wandelingen kunnen maken. De stadjes Bacelonette en Embrun zijn erg de moeite waard om een keer te bezoeken en natuurlijk kun je heerlijk verkoeling zoeken bij het Lac de Serre Poncon, maar ook bij het bergmeertje voor de deur.
Guido Bloeyaert, de verhuurder, heeft ons op afstand zeer bruikbare en fijne adviezen gegeven. We konden hem bellen als iets niet helemaal duidelijk was of als we ergens informatie over wilden en dan stond hij ons allervriendelijkst met raad en daad bij (en dat bellen kon dan met de vaste telefoon in Belle Vue die gratis, ook voor internationale gesprekken, ter beschikking was. Dat hadden we nog nooit eerder meegemaakt!).
Kortom, onze vakantie in Belle Vue was zeer geslaagd dankzij de woning, de omgeving, het heerlijke weer en de heer Bloeyaert zelf. Zeker voor herhaling vatbaar!

9

Ajouter un message dans le livre d’or