Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Tourderie

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'La Tourderie'

Marina Chauche Ponjaert a mis à jour son calendrier le 14 jan. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Tourderie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Visité en août 2018

Juist terug van twee heerlijke weken vakantie in het huisje van Daniël en marina! Bij het zien van de foto’s meteen gereserveerd en geen seconde spijt van gehad! Prachtig, gezellig huisje met eigen tuin op een ongelofelijk mooi domein. Heel rustig gelegen, echt voor natuur liefhebbers. Daniël en marina zijn twee ontzettend gastvrije en lieve mensen! Een echte aanrader! Wij gaan terug!

10
Visité en juin 2018

Rust, privacy, mooie natuur, geweldig authentiek huis en geweldige gastvrije en behulpzame eigenaren! Dit zijn onze ervaringen die nog lang in onze herinnering zullen blijven. Ook de omgeving is bijzonder mooi. Elke dag een stralende zon met heerlijke temperaturen. Kersen geplukt en hiervan jam gemaakt. Lekker gezwommen in het zwembad met uitzicht op de weide en bossen. Kortom een aanrader als deze zaken wilt ervaren! Marina, Daniël en Eric, bedankt voor deze belevenis. Het gaat jullie goed en nog vele jaren in gezondheid!
Groeten,
Johann en Arja uit Sliedrecht

10
Visité en juillet 2017

Wij hebben met ons dochtertje van 2 jaar oud een superfijne tijd gehad in La Tourderie. Het huisje is al sfeervol en prettig, maar de eeuwenoude hameau waarvan het onderdeel uitmaakt is dat helemáál. Een ideale plek voor mensen die van natuur en rust houden, maar ook prettig en veilig voor kleine kinderen. We hebben genoten van het zwembad, dat elke dag werd bijgehouden en waar onze bedjes met handdoeken steeds klaar stonden. In de buurt zijn veel mooie plaatsjes te zien, al kwamen wij daar met een klein kindje niet erg aan toe. Marina en Daniel zijn ontzettend prettige en lieve mensen, waarbij wij ons erg thuis voelden. Een echte aanrader!

9
Visité en juin 2017

In juni 2017 een 10-tal dagen in La Tourderie vertoefd. Een heerlijk rustig gelegen huis van alle gemakken voorzien. Ideaal voor mensen die rust zoeken. Marina en Daniel zijn erg gastvrij en kunnen veel over de omgeving en de Hameau vertellen. Het zwembad is heerlijk om te relaxen of om een baantje te trekken na een drukke dag.

9
Visité en mai 2017

Bij het zien van de getoonde foto van het huisje waren we direct verkocht en hebben we gelijk gereserveerd !
De praktijk stelde ons absoluut niet teleur.Met Marina en Daniel konden we het niet beter treffen,zo gastvrij !
Aangezien La Tourderie uit de 17e eeuw stamt ,toen de mensen nog een stuk kleiner waren,moeten de langere nederlanders van heden wel rekening houden met lage plafonds en deuropeningen :,dus een keertje het hoofd stoten hoort erbij :-)
Voor natuurliefhebbers is er veel te zien ,direkt al op het eigen terrein.Reeen die vanuit de keuken zichtbaar waren,Tientallen wilde orchideeen en bijzondere vlinders.
La Tourderie ligt op een 20/30 km afstand van Le Parc naturel de La Brenne, een gebied met honderden meertjes met bijzondere vogels/amfibieen en planten.
Een 100% aanrader voor mensen die van natuur/stilte houden !

10

Ajouter un message dans le livre d’or