Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Gaillarde

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'La Gaillarde'

Marina Chauche Ponjaert a mis à jour son calendrier le 16 sept. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Gaillarde évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Visité en juin 2018

Rust, privacy, mooie natuur, geweldig authentiek huis en geweldige gastvrije en behulpzame eigenaren! Dit zijn onze ervaringen die nog lang in onze herinnering zullen blijven. Ook de omgeving is bijzonder mooi. Elke dag een stralende zon met heerlijke temperaturen. Kersen geplukt en hiervan jam gemaakt. Lekker gezwommen in het zwembad met uitzicht op de weide en bossen. Kortom een aanrader als deze zaken wilt ervaren! Marina, Daniël en Eric, bedankt voor deze belevenis. Het gaat jullie goed en nog vele jaren in gezondheid!
Groeten,
Johann en Arja uit Sliedrecht

10
Visité en septembre 2016

Wat hebben we een fijne tijd gehad op jullie prachtige plek. Het warme welkom, alle tips en gastvrijheid zal ons bij blijven. Het huis is prachtig gerenoveerd met veel liefde voor oude details maar met alle hedendaagse comfort, zeer smaakvol ingericht! Het "domein" is werkelijk uniek, het lijkt haast op een dorpje met enkele huizen maar door de ligging en onderlinge afstand is er alle privacy en rust. De omgeving heeft vele dorpjes en leuke restaurantjes, kortom wij hebben een heerliike week gehad. Door het prachtige weer hebben we heerlijk genoten van het bezichtigen van stadjes en dorpen om vervolgens s'middags te relaxen aan het mooie zwembad en s'avonds heerlijk te gaan eten in een restaurantje buiten. Kortom, wie op zoek is naar een mooie rustige en unieke plek......al wil je liever zo'n adres niet teveel delen!

10
Visité en septembre 2016

Wauw, wauw en wauw. Wat een Geweldig plekje met super lieve mensen! Lieve Marina, Daniel, Eric, Lilly en Brandy wat zijn jullie schatten, nogmaals bedankt voor alles. Woorden schieten te kort om de rust, ruimte, natuur en natuurlijk het prachtige huisje te kunnen beschrijven. De goede tips en de gastvrijheid heeft er voor gezorgd dat we vele prachtige plaatsjes, in de nabije omgeving, hebben bezocht en daar dan ook de mooiste dingen hebben gezien! Dat er geen Wifi en/of GSM is, zorgt er voor dat je echt tot rust komt. Zelfs een tiener (17 jaar) vond dit, na enige afkick verschijnselen ;), erg fijn. Kortom ben je opzoek naar rust, ruimte, natuur en historie zit je hier meer dan goed! Wij komen zeker nog eens terug!

10
Visité en août 2016

Les Rabauds is een mooie en heerlijk rustige plek. La Gaillarde zelf is comfortabel met zowel binnen als buiten veel ruimte, de natuur rondom is dichtbij en prachtig. Marina en Daniel en hun zoon Eric zijn zeer behulpzaam en hun kennis van de plaatselijke cultuur, historie en natuur is groot en delen ze graag. Het zwembad is op korte loopafstand van het huis en is heerlijk groot, met een beetje geluk kun je vanaf de zwembadrand de reeën langs zien lopen in het veld. Superplek voor wie graag geniet van rust en natuur.

10
Visité en juillet 2016

Our visit this summer to Les Rabauds was amazing! The area and accomodation were beautiful and Marina and Daniel were so nice and were always able to give us advice about fun things to do in the area (although we loved the pool so much we spend a lot of time there as well...). It is however maybe good to know that there is no cell service, but hardly using our cellphones for a week was actually refreshing! We would highly recommend Les Rabauds for anyone who loves nature, small villages and just having a good time with your family or friends!

9

Ajouter un message dans le livre d’or