Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Marquise

Voir les photos (34)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 4
  • 2
8,8
Classement
 

Disponibilité de 'La Marquise'

John Botteley / Keith Robinson a mis à jour son calendrier le 23 fév. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Marquise évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Visité en juillet 2018

gedurende een heerlijke warme zomer hebben mogen genieten van de prachtige gite, tuin en vooral niet te vergeten de geweldige gastheren keith en john. die met hun nimmer alflatende enthousiame het domein verzorgen en waar keith meer dan overheerlijke vega maaltijden voorschotelt. die we met alle gasten in de tuin aan een lange tafel onder de appel en peren bomen kunnen nuttigen met een heerlijke vegan wijn. . Hoeveel Franser zou je het willen hebben. De omgeving geeft genoeg ruimte voor zwemmen (zwembad en vlakbij gelegen meer) en wandelen. Alsmede kanoen en de max verstappen uithangen op de in de omgeving gelegen kart en echte racebaan. ook leuke uitstapjes naar de diverse wijngebeiden van bordeaux smaakt naar meer en een volgende keer. Zo ligt het domein van Ilja Gort binnen een uur reisafstand. Ook de stranden zijn haalbaar binnen een uur. Kortom genoeg verties en afleiding om aan het einde van de riante tuin van deze gite heerlijk bij te komen met wedero wijn en kaas. Om vervolgens bij John en Keith aan tafel aan te kunnen schuiven. Eigenlijk een plek om niet verder te vertellen, maar ach goed gastheerschap geef je graag door!

9
Commentaires de John Botteley / Keith Robinson

Thanks for the review - we enjoyed having you here.

Visité en juillet 2018

Wij, gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 20 tot 11 jaar hebben een weekje bij John en Keith gelogeerd. We verbleven in een ruime gite met een fijn tuintje erbij. Leuk zwembad en een groot terrein om te spelen en zelfs een wandeling te maken. Hoewel wij geen veganisten zijn, hebben we genoten van de kookkunsten van Keith die we met alle gasten aan een lange tafel onder de bomen hebben genuttigd. John en Keith geven ook veel suggesties om de omgeving te verkennen. Bordeaux is een aanrader en is slechts een uurtje rijden van het domein. De omliggende wijnstreek is ook zeker de moeite waard te bezoeken. Wij hebben ook overnacht in het hoofdhuis, de B&B. Comfortabele kamers met dito bedden, leuk ingericht in Engelse stijl. Leuke vakantie in een rustige, mooie en groene omgeving met af en toe het geluid van een trein, maar niet storend!

8
Commentaires de John Botteley / Keith Robinson

Many thanks for the review. We hope to see you again soon.

Visité en août 2017

Wij waren te gast bij Keith en John. Dit zijn echt gastheren, zoals gastheren behoren te zijn. Wij zijn een gezin van 4 personen met 2 tiener zonen. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Lekker zwembad, rustig op het terrein kunnen wandelen. Onze hond heeft zich ook prima kunnen vermaken. Onze huis was bedoeld voor 8-10 personen. Het huisje had alles wat je nodig hebt. Zeer netjes, schoon etc. De omgeving is mooi, leuke activiteiten te doen, fietsen, mountain biken etc. Het min-punt(je) is dat de bezienswaardigheden iets uit de richting liggen. Maar aan de andere kant daar kies je voor, want het is erg rustig bij Keith en John. Wij komen sowieso een keer terug.

9
Commentaires de John Botteley / Keith Robinson

Many thanks Ronald. We enjoyed having your family here.

Visité en août 2017

Wij zijn drie jaar op rij bij John en Keith te gast geweest en hebben daar een supertijd gehad. Wat de gastheren vooral voorop hebben staan is dat je er bent om lekker te genieten van een welverdiende vakantie. Alles is daarvoor aanwezig.
We hebben genoten van het zwembad om te relaxen, maar ook van de spelletjes waterpolo met de andere gasten. Ook rounders (soort softbal) en hide en tick waren favoriet. De hele familie deed mee ( 6 personen). We hebben veel gewandeld met onze hond, alleen vanwege alle hertensporen wel aan de lijn. Er zijn meerdere velden en bossen om te ontdekken, heerlijk.
Met alle gasten onder de fruitbomen aan tafel voor een pizza of crepe night, gastvrijheid ten top. En als het overdag echt te warm was kwam John “gewoon langs” om ons lekker te verwennen met ijs. En vergeet ook niet om ‘s nachts de sterrenhemel te bewonderen… prachtig.
Uitstapjes in de omgeving zijn zeker de moeite waard, het schilderachtig Franse Aubeterre, St. Emilion of Bordeaux; er is voor ieder wat wils.

9
Commentaires de John Botteley / Keith Robinson

Thanks Marianne - Hope to see your family back here soon.

Visité en août 2014

Kijk, eigenlijk is het heel eenvoudig. We hebben bij John en Keith 3 prachtige zomervakanties doorgebracht. Ook onze kinderen -destijds 6 en 5 jaar oud- hebben geweldige herinneringen aan het zwembad, helpen met het verzorgen van de dieren, de avonden aan de lange gastentafel (Pizza Night!), de ijsjes die John uitdeelde op warme dagen, het uitgestrekte domein waar we ze alle vrijheid durfden geven, voetbal en softbal op de weide, noem het maar op... Het verblijf is ruim en goed uitgerust, en in de omgeving zijn er talrijke uitstappen mogelijk. Maar wat er écht met kop en schouders boven uitsteekt, is de warmte en oprechte interesse die John en Keith tonen voor hun gasten. Dus ja, wij denken met veel warmte en een enorme glimlach terug aan de zomers in Les 4 Puits.

9
Commentaires de John Botteley / Keith Robinson

Thanks Timothy - hope to see you and your lovely family again soon.

Ajouter un message dans le livre d’or