Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Botineau

Voir les photos (6)
/
 

Disponibilité de 'Maison Botineau'

Solange Gray a mis à jour son calendrier le 14 mar. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Maison Botineau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en juillet 2018

Heerlijke en unieke plek deze Gite. We zijn er twee jaar op rij geweest met onze twee kinderen van 5 en 7. Ook die vonden het geweldig daar. De omgeving is heel erg mooi. Je loopt zo de natuur in met een mooi riviertje aan de voet van de heuvel. Toch ben je binnen een half uur aan het strand of in een stad. Er is erg veel te doen in de omgeving. Ideaal voor gezinnen. Binnen een straal van een half uur tot een uur rijden is er echt voor weken aan vermaak en bezienswaardigheden. Er is op een paar minuten rijden al een supermarkt en bakker en je komt onderweg naar een dorp, pretpark, markt, kasteel, oude watermolen, wijnveld, een brug van Eiffel, Kartbaan, etc. etc. ook van alles tegen. Je hebt geen directe buren in het huis. Er is veel privacy en een keuze uit twee terrassen. Je deelt daarnaast nog een stuk tuin en het vrij grote zwembad met twee andere huizen. Dit is helemaal geen bezwaar en geeft ook wat leven. Je kan zodoende ook ervaringen uitwisselen en weer wat nieuws ontdekken. De eigenaren zijn overigens ook erg aardig en helpen je graag op weg.
De kinderen waren niet uit het zwembad te krijgen. Het huisje zelf is al wel wat gedateerd, maar het is wel voorzien van alle gemakken, is erg praktisch en ook vrij groot. Prima verblijven hier.

8

Ajouter un message dans le livre d’or