Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Terrasse Stables

Voir les photos (23)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 4
  • 2
 

Disponibilité de 'La Terrasse Stables'

Attention! Robin Smith a mis à jour son calendrier le 27 sept. 2018

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Visité en juillet 2013

13-07-2013 tot 27-07-2013
2 zeer mooie weken in deze zeer rustig gelegen, en volop verzorgde gite.
Fantastisch zwembad. Heel vriendelijke eigenaars.
Zeker een aanrader!
Familie Huyghebaert en familie Segaert uit Oostende

9
Visité en juillet 2012

Zie onze lovende commentaar in het gastenboek voor het andere huis. We huurde beide huizen voor onszelf en voor de gezinnen van onze twee kinderen.
Het is het eerste domein waarvan we overtuigd zijn dat het volledig aan onze wensen voldoet en dat de mogelijkheden biedt voor een prachtige vakantie. Zowel in en rond het domein als in de nabije en iets verdere omgeving.
You can read our comment in the guestbook of The Lauragais. We took both houses for ourselves and the families of our two children. We are fully convinced that this is the first house that fullfilled our expectations : the houses, the swimming pool, the neighbourhood, the black mountain, Castres, Albi, Carcassonne, Lautrec, ...
Will Verniest en Marianne Steevens, Damme

10
Visité en juillet 2012

Met onze twee kinderen en hun gezin, telkens 4 personen, hebben we een bijzonder aangename vakantie gehad. We huurden uiteraard de twee vakantiehuizen wat een bijzonder gevoel was : het hele domein voor ons, samen eten, samen aan het zwembad. De kleinkinderen hebben genoten van het grote domein, van de omgeving : wandelen, zwemmen, lopen. Alles wat je nodig hebt voor een rustige vakantie is heel kortbij. De gastheer en gastvrouw zijn ook bijzonder vriendelijk.
With our two kids, daughter- and son-in-law, and 3 grandchildren did we have a marvelous holidayweek. The 2 houses and the whole domain are excellent for our group of 10 persons. The swimming pool, the houses, ... everything is very good and efficient furnished and kept clean. We all enjoyed our holidays. The time has passed in a rush by walking, visiting, swmming, sunbathing, eating togheter, reading, playing with the children ...
Our thanks to Stefanie and Julian for their warm welcome and for the result of their work in making La Terrasse a marvelous place.
Will en Marianne Verniest-Steevens

10
Visité en mai 2012

We (3 x 2 senioren) waren van 10.05 tot 17.05.12 in 'the stables' en hebben een prachtige vakantie gehad : het huis is met veel smaak ingericht, heerlijke linnen lakens op de bedden, mooie en verzorgde badkamers, alle gerief in de keuken om uitgebreid te koken (voor de BBQ was het nog wat fris...). De ligging is ook héél goed : rustig, in een mooi domein, ver van alle drukte maar toch overal dicht bij : Toulouse, Albi, Moissac, Cordes sur Ciel, Carcassonne, la Montagne Noire , alles op minder dan een uur rijden. Stephanie & Jules weten hoe mensen te ontvangen : ze zijn uitzonderlijk vriendelijk, attent en ... discreet. !

9
Visité en juillet 2011

schitterende locatie om een onbezorge vakantie door te brengen. alles is piekfijn en netjes verzorgd. het uitzicht aan het zwembad is super. een oase van rust. het aanpalende stadje Revel is charmant. niet te druk en er valt steeds wel iets te beleven. De markt op zaterdag is zeer bekend.Verder zijn Jules en Stephanie de perfecte gastheren. Ze houden zich discreet op de vlakte, maar is er een vraag of een probleempje staan ze onmiddelijk klaar.Wat de omgeving betreft valt er veel te bekijken. zeker Carcassonne !! als je de kans hebt op 14 juli daar te zijn moet je zeker het vuurwerk bekijken. dit is super geweldig mooi !!!

9

Ajouter un message dans le livre d’or