Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Porcherie

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'La Porcherie'

Attention! Julie Butters a mis à jour son calendrier le 01 fév. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Porcherie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en septembre 2018

Wij hebben hier een heelrijke vakantie gehad! Mijn partner en ik en onze hond Louie hebben genoten van de fantatische afgelegen ligging van dit huisje. Wat overigens een prachtig uitzicht heeft. Het huisje is voorzien van alles wat je nodig hebt en heeft een schattige landelijke inrichting. De badkamer en douche zijn heel fijn. We hebben heel veel wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving (naar de rivier is een aanrader), velen hele leuke avondmarkten bezocht, paardgereden, en uitstapjes gemaakt. Het stadje Albi is heel erg leuk om te bezoeken, ze hebben ook een fijn museum met het werk van Toulouse-Lautrec. Er is veel te beleven in de buurt, er zijn atractieparken, zwembaden en veel outdoor-activiteiten. De avondmarkten zijn er ook heel veel in de zomer. Julie de gastvrouw is heel behulpzaam en weet alles van de omgeving dus schroom niet om haar om tips te vragen. Je hebt wel echt een auto nodig. Ik zou dit huisje zeker aanraden!

9
Visité en juillet 2017

Huisje is prima, hele fijne douche, keuken goed uitgerust. Meubilair binnen zou iets beter kunnen. Er staat binnen een bank die erg is doorgezakt. Omgeving om het huisje is erg mooi, je hebt vanuit het huisje een prachtig uitzicht over de landerijen. Je hebt echt heel veel privacy. Enige nadeel van het landelijk verblijf is dat er muizen rondlopen. De gastvrouw is een zeer hartelijke, vriendelijke vrouw. Je voelt je echt welkom. Kortom als je van de rust en privacy houdt, is dit een prima locatie.

7

Ajouter un message dans le livre d’or