Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine Roujos Pastel

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'Domaine Roujos Pastel'

Sylvie en Alain Vanderelst a mis à jour son calendrier le 21 août 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Domaine Roujos Pastel évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Visité en juin 2017

Wij zaten in huis(je) Ocra met z'n tweeën, wat een ruimte! Hebben de boven verdieping niet gebruikt. Ruime keuken met alles wat je maar nodig kunt hebben. Erg schoon (en dat zeg ik, met een neiging tot smetvrees).
Een prachtige omgeving, met leuke/mooie Franse dorpjes en een geweldige natuur. Op het landgoed kom je geheel tot rust op je eigen terras (erg ruim opgezet) en bij het heerlijke zwembad, met een perfecte temperatuur.
Kan niet anders zeggen dan EEN AANRADER! Denk dan ook echt dat wij nog eens terug komen.

9
Commentaires de Sylvie en Alain Vanderelst

Hartelijk dank voor jullie beoordeling, we kunnen zelf wel zeggen dat het hier fijn toeven is, maar jullie orrdeel is veel objectiever :), we hopen jullie nog eens terug te zien op Roujos!

Visité en juin 2016

We hebben erg genoten van ons huis Pastel. Prima voor ons 2-en. Goed voorzien van alle gemakken - lekker bed - wasmachine voorhanden op het terrein - heerlijk zwembad - prettige omgeving - geen opdringerig gedoe van onze gastheer/-vrouw: ze waren er wanneer nodig en dat is ruim voldoende. Superschoon en netjes en daar houden wij van.... Omgeving is prima te verkennen vanuit het prachtige landgoed en als je wilt onthaasten ( en dat wilden wij....) is het een absolute aanrader. Wifi: is er voor het hoogstnodige.... mail en even wat zoeken op internet. Winkels zijn voorhanden in Montech en Beaumont zelf (Intermarche Super). Kortom: een dikke 9!👌Oh ja... we hebben geen kinderen dus dat kunnen we ook niet beoordelen. Ze waren er ook niet tijdens onze aanwezigheid

10
Visité en août 2015

Wij hebben ons echt prima vermaakt tijdens ons verblijf bij Roujos. Ocre is van alle gemakken voorzien en daarnaast super ruim voor 4 personen. De kinderen hebben erg genoten van de 'gezamenlijke' zolder waar gespeeld kon worden met de andere gasten en natuurlijk het zwembad (waar ze ook nog eens tot 's avonds heel laat in konden door de verlichting).
De omgeving is prachtig. Minder ruig dan de Dordogne, maar daarom zeker niet minder waard. De mensen zijn enorm aardig en er zijn net wat minder toeristen dan in menig ander deel van Frankrijk. Dat vonden wij heel erg prettig.
Omdat veel reisgidsen dit deel van Frankrijk een beetje links laten liggen (zeer ten onrechte) kwam het gele boek met allerlei uitstap-suggesties van Trudy enorm van pas. We hebben daardoor veel uiteenlopende dingen gedaan en veel lekkers gegeten.
Trudy, Martin, Nicolas en Myrthe, enorm bedankt voor de heerlijke drie weken.

9
Visité en août 2015

Afgelopen zomervakantie hier verbleven met ons gezin (2 kinderen van 2 en 3). Wij zaten in huis Terra. Prachtig huis, prachtige omgeving en veel leuke dingen te doen in de omgeving (voor zowel jonge als oude kinderen). Fransen erg vriendelijk en eigenaren ook. Geven je ruimte, maar altijd bereid voor een praatje of tips. Laatste dagen slecht weer, maar dat kan overal gebeuren en gelukkig heb je dan een heerlijk huis.

9
Visité en juillet 2015

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De huizen zijn ruim, een grote tuin, een heerlijk zwembad. Fijne zon- en schaduw plekken. De uitgebreide informatiemap bevat handige tips. Het restaurant Bardigues is een echte aanrader! Wifi is handig, maar de ontvangst is niet overal even goed. Supermarkten in de buurt, een prima fietsomgeving. De avond-eetmarkten zijn ook erg leuk. Een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

9
Commentaires de Sylvie en Alain Vanderelst

Dank je wel Vincent, en we hebben jullie reactie ter harte genomen: vanaf nu, februari 2016- is er ook WiFI in Terra en Ocre zelf en hoef je voor internet niet meer naar zwembad of picnicplaats :) Wij maken ons weer op voor een fijne nieuwe zomer op Roujos!

Ajouter un message dans le livre d’or