Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Redondie

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'La Redondie'

Davina & Malcolm Judelson a mis à jour son calendrier le 07 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Redondie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en juillet 2018

Wij verbleven in La Redondie in juli met zijn zevenen. Het huis is hiervoor zeker groot genoeg.
Toen we pas aankwamen was het toch even schrikken in het huisje. De rondleiding gebeurde vlugvlug. Overal stonden apparaten op de grond te tikken tegen de muizen. Het huis rook muf, overal stond rommel en het huis gaf geen propere indruk. Op dat moment voelden we ons niet erg goed bij onze keuze. Sommige kinderen vond het huis zelfs akelig.
Tien dagen later hadden we de keuken een serieuze beurt gegeven, het huis super goed verlucht en gezien dat er geen sprake was van ongedierte (dat de apparaatjes dus hun werk deden). Het was leuker geweest als we dat vooraf hadden geweten, dan hadden we van de eerste dagen meer kunnen genieten. De rommel moesten we er wel blijven bij nemen. Er staat echt veel te veel in dat huis. Het leek wel of alle gasten er vanalles achterlaten dat gewoon blijft liggen. Een degelijke opruiming zou het huis goeddoen.
Dit alles klinkt minder positief maar eens je een voet buitenzet verandert alles en kom je in het paradijs terecht. De tuin is enorm en het zwembad ook. We hebben ontbeten in de boomgaard. Je hebt een ongelofelijk uitzicht met elke avond een zonsondergang. Het is er ongelofelijk rustig maar je bent dan ook wel een 10 minuten autorit van elke voorziening verwijderd. Een wagen heb je hier echt wel nodig. We hadden in onze periode erg veel last van vliegen. Dat kan je verwachten in een landelijke omgeving maar soms werd het zo gortig dat we niet meer buiten konden eten. Dat was jammer.
Toeristische plaatsjes zijn aanwezig maar door de kleinere wegen altijd verder weg dan je denkt.
Juli is een aan te raden periode. In de heuvels gaat de zon vroeg onder en zo kan je toch nog van lange dagen genieten.
De eigenares stuurde na afloop een cheque om de waarborg terug te betalen. Dat is fijn maar het innen van zo'n cheque koste ons wel zo'n €23 aan bankkosten.
Gemengde gevoelens al bij al maar toch zeker een fijne vakantie.

7
Visité en juin 2018

Het is een prachtig huis en het ligt op een heerlijke plek. Er is een prima zwembad en de inrichting van het huis is zeer compleet.

9

Ajouter un message dans le livre d’or