Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas de Dompierre

Voir les photos (33)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 2
  • 4
9,5
Classement
 

Disponibilité de 'Mas de Dompierre'

Han Naulaerts a mis à jour son calendrier le 14 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Mas de Dompierre évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Visité en juillet 2018

Wat een bijzonder huis is dit!! We hebben als familie erg genoten van ons verblijf in jullie huis. Die schitterende tuin en dat heerlijke zwembad. We hebben het heel fijn gehad. We zijn hartelijk door jullie ontvangen en ook konden we bij jullie terecht als er iets was! Het huis is heel comfortabel en wat een heerlijke bedden hebben jullie! Veel gezwommen, lekker genoten van de grote tuin en de vele zitjes. Onze schoonzoon kon heerlijk fietsen, er werd gesport en de kleinkinderen genoten van het kleine strandje wat er was en het zwembad. Het was een vakantie die we niet snel zullen vergeten!
Bedankt Hanne!
Gijs en Corrie

9
Visité en mai 2018

Hallo Han en Dirk,

Wij hebben ons 50 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen gevierd in jullie “Mas de Dompierre”
Een prachtige oude, “gerestaureerde” boerderij met een hele grote tuin en een adembenemend uitzicht.
De bij het zwembad aanwezige ligstoelen waren zeer comfortabel.
Ruime kamers en badkamers voor onze familie met 10 personen.
Het koken in de keuken was een genot met allerlei aanwezige voorzieningen.
Voor vragen stonden jullie onmiddellijk en vriendelijk klaar.
Wat ons opviel waren de uitstekende bedden en een zeer proper huis.
Ga gerust je vakantie hier boeken, je zal er geen spijt van krijgen.

Bedankt Han,

Iny en Jan Smorenburg

10
Visité en juillet 2017

Een aanrader!
Fantastische plek!! wat een ruimte en wat een heerlijk zwembad!! Heerlijk luieren en lang buiten tafelen! Een fijn huis met 2 prachtige badkamers. Fijn contact met Hanne! Poitiers is een heerlijk stadje en op een bewolkte dag hebben we de dierentuin van Limoges bezocht, erg relaxed en verrassend!

10
Visité en mai 2016

Graag willen wij u dit verblijf aanbevelen. Zeker omdat de gastvrouw en gastheer u vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Alle ruimtes zijn netjes en deugdelijk onderhouden en wie van romantiek houdt, kan in dit verblijf zijn hartje ophalen. 's Avonds bij de open haard nagenieten met een goed glas Franse wijn,
of even vertoeven in de jacuzzi. Het landschap is daarnaast oogverblindend mooi en lieflijk en de ochtendzon begeleidt de jubelzang der vogels. In Nederland zeggen wij : "Leven als God in Frankrijk"

Familie Plessen

9
Visité en octobre 2014
Dominic en Sylvie, Van Oosterwyck - Stuyck

Als je ooit wil leven als " God in Frankrijk" is dit the Place to Be.
Alles begint met een schitterende ontvangst zodat je je direct thuis voelt. Daarna is het alleen nog maar genieten, genieten en vooral genieten. Het huis biedt enorm veel confort en alles is er wat er moet zijn. De tuin straalt enorm veel rust uit en schenkt je een heel mooi vergezicht. La Douce France op z'n best. In de omgeving valt er bijzonder veel te ontdekken. Mas de Dompierre heeft een bijzonder plekje in ons hart veroverd. Een aanrader voor iedereen.
Wat ons ook bijzonder getroffen heeft zijn de eigenaars. Zij voeren met liefde hun vak uit en schenken de residenten een warm verblijf toe.

9

Ajouter un message dans le livre d’or