Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Felinas

Voir les photos (18)
/
  • 6
  • 1
  • 4
  • 2
  • 3
  • 3
9,5
Classement
 

Disponibilité de 'Villa Felinas'

Marja van der Loos en Cor van den Broek a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Villa Felinas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Visité en septembre 2018

Wat een heerlijk huis. Zeer compleet ingerichte keuken, lekkere douche en natuurlijk het heerlijke zwembad met zeer mooi uitzicht. Heel wat uurtjes onder de overkapping gezeten met een lekker drankje. Ook de hondjes vonden het geweldig. Voor herhaling vatbaar.

10
Visité en septembre 2017

Wow! Wat een heerlijk vakantiehuis was dit! Wat hebben onze jongens van 4 en 8 genoten van de trampoline, de schommel en natuurlijk het prachtige zwembad. De tuin lag er echt perfect bij. De tuinman kwam om de drie dagen langs om het zwembad te checken/schoonmaken en de tuin te onderhouden. Wij hebben zijn bezoek totaal niet als storend ervaren. De inrichting van het huis was ook meer dan prima en van alle gemakken voorzien. We hebben veel heerlijke nieuwe recepten gemaakt uit de aanwezige kookboeken. De inventaris van de keuken was naar onze beleving zeer goed waardoor koken tijdens je vakantie geen straf was. Ook de aanwezigheid van de gas-bbq en de Nederlandse televisie waren erg fijn. Dit is echt een huis waar we zeker nog een keer terug naar gaan komen.

9
Visité en mai 2014

Ook deze derde keer hebben we het weer fijn gehad in jullie prachtige huis, in een mooie rustige en groene omgeving. Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld en hebben genoten van de trampoline, het zwembad en het overdekte terras. Alles was weer naar wens en wederom voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groet vanuit Amsterdam.

Mieke (juni 2014)

8
Visité en mai 2012

Wat een fantastische plek, wat een ligging!!! Heel mooi verzorgd en
gezellig gedaan allemaal. Ook de tuin met alle hoekjes en details. Een
heerlijke plek om te ontspannen ook met kinderen. De omgeving is prachtig
groen en lekker rustig. Ik heb met m’n zoon nog wat gezwommen in het zwembad. Toen het mooi weer was zaten we daar prachtig. We hadden veel zin in zelf koken omdat de keuken zich daarvoor uitstekend leent. Ook de douche is heerlijk en het water is snel warm!

We hebben veel dingen bezocht. We zijn vrijdagavond na een bezoek aan Château de Villemonteix, wat we geweldig vonden, uit eten geweest in Le
Viaduc. Dat was heerlijk. De Velorail was ook een succes en we hadden
heerlijk weer.

Kortom± een week is kort. Maar wel de moeite waard!

Groet, Nicole (mei 2012)

9
Visité en mai 2011

We hebben genoten van het heerlijke huis en de prachtige tuin. Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Zullen jullie huis zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Bedankt voor de service en de zeer snelle afhandeling, alles was tot in de puntjes verzorgd. Wie weet tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet, Lilianne. Mei 2011

9

Ajouter un message dans le livre d’or