Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Petite

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'La Petite'

Antoine J.J. Snijers a mis à jour son calendrier le 21 sept. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Petite évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,1
Visité en août 2019

We hebben als gezin met 2 tieners en 2 honden een een hele leuke vakantie gehad in La Grande. Aan alles is gedacht in deze gite. De WIFI was goed te doen volgens de kinderen (wel wat slomer dan gewend maar het is vakantie dus rustig aan...) Heerlijk zwembad en prachtige omgeving om dingen te doen en te lopen met de honden. Gastheer Antoine is erg behulpzaam. Af en toe een gezellig praatje en tips wat te doen. Kortom een echte aanrader!

10
Commentaires de Antoine J.J. Snijers

Merci beaucoup! Jullie waren bijzonder aardige en leuke gasten op het domeintje. Ook een "10" van mijn kant.

Visité en juillet 2019

Na jaren met grote tevredenheid onze vakantiebestemming op gites.nl gevonden te hebben, wederom een pareltje ontdekt. Antoine is een prima gastheer die er is als het nodig is maar ook onzichtbaar is en daarmee voor maximale privacy zorgt. Bij aankomst kregen de kinderen meteen een ijsje en was de gite keurig voor elkaar. Gedurende de eerste week ging er iets kapot en daar handelde Antoine meteen op. Ook de omgeving is de moeite waard. Ta van leuke, authentieke dorpjes e genoeg te doen binnen. Echt een plek voor as je op zoek bent naar rust.
Kortom: een warme aanbeveling waard.

9
Visité en août 2018

Ondanks dat de naam "La Petite" anders doet vermoeden, hebben we nimmer zo'n compleet verzorgde vakantiewoning aangetroffen als deze.
In en rond de woning zijn de faciliteiten fantastisch geregeld en het zeer warme en persoonlijke welkom van de eigenaren heeft deze vakantie compleet gemaakt.
Voor de lange vakantieganger zijn zelfs stootkussenstjes geplaatst op cruciale plaatsen :)

9
Visité en août 2018
Jacob, Anne & Ole

We hebben echt een top vakantie beleefd in het lieve huisje. We hebben niets gemist. Zelfs handdoeken e.d. waren aanwezig. Er zit een mooi zwembad bij, en een grote tuin met meerdere zithoekjes (oa hangmat) We hebben veel op het balkon gezeten. Ook voor een verblijf met een peuter is het aan te raden: kinderstoel, bedje met beddengoed, traphekje boven en hek om het zwembad. Het is een knus oud huisje met veel karakter. In de omgeving is ook veel moois en leuks te vinden. Antoine en Inez zijn super vriendelijke mensen die je graag helpen met leuke tips. (Het eten in Ayen op donderdagen is een aanrader. )Dit is wat gastvrijheid betekend! Bedankt voor de leuke week!!!

10
Visité en juin 2018

Wij hebben een ontzettend fijne week gehad in La Grande met een enorm warm welkom en veel leuke tips.
Inez en Antoine zijn dan ook ontzettend prettige mensen om bij ''thuis'' te komen.
Een heerlijke vakantie week met goede faciliteiten en een heerlijk zwembad.
Veel leuke uitstapjes gemaakt met onze kleine van 10 maanden.
Echt een aanrader!

Roos & Ties

9

Ajouter un message dans le livre d’or