Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Tournesol

Voir les photos (42)
/
 

Disponibilité de 'Le Tournesol'

Fred Pots a mis à jour son calendrier le 22 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Le Tournesol évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Visité en septembre 2018

Heel gezellig ingericht vakantiehuis. Jammer genoeg geen muggenramen maar wel heel veel muggen. Waren zo verplicht steeds alle ramen en deuren dicht te houden. Hoewel het rond de 30-34° was, hebben we heel weinig van het zwembad kunnen genieten door het ijskoude water (3 grote bomen houden het zonlicht tegen waardoor het zwembadwater waarschijnlijk niet kan opwarmen). Het was moeilijk koken in de mooie keuken omdat er geen verlichting was. Waren aangewezen op het dampkaplampje en een klein ledlampje dat in een hoekje in het stopcontact zat. Het terras was prachtig, maar niet gekuist bij aankomst. Al bij al een zeer mooi vakantiehuis met alle comfort.

8
Commentaires de Fred Pots

Beste Kris en Tris, dank voor jullie input. We zullen jullie opmerkingen zeker meenemen om voor het volgende seizoen een oplossing hiervoor te vinden.

Visité en août 2018

Het huis is heel netjes en verzorgd en is voorzien van alle comfort.. Een heel aangename ervaring. En voor de kinderen is het zwembad een absolute aanrader.
Limoux is de ideale uitvalsbasis om lokale bezienswaardigheden te bezoeken (Lastours, Carcassonne, diverse grotten, ...). In het huis ligt ook een map met informatie over wat er in de streek allemaal te doen is.
Kortom, we hebben genoten. Hartelijk bedankt, Fred en Germaine.

9
Visité en juillet 2018

Wij hebben in juli 2 weken verbleven in Le Tournesol en het was in 1 woord heerlijk.
Alles in het huis is af, strak en van werkelijk alle gemakken en luxe voorzien. De omgeving is prachtig.
Het uitzicht op Limoux en omgeving vanaf het terras is spectaculair.
We hadden een geweldig zicht op de hele mooie vuurwerkshow in Limoux, de avond voorafgaand aan Quatorze Juillet.
Wat ons vooral opviel is dat alles rondom de vakantie erg goed was geregeld; routebeschrijving, schoonmaak, eindafrekening enz.
Dit tezamen heeft voor ons bijgedragen aan een heerlijke en zorgeloze vakantie.

Germaine en Fred, bedankt voor deze top vakantie en tot volgend jaar!

Hartelijke groet,
Ruud, Monique & Patrique

9
Visité en juin 2018

Hallo Fred en Germaine,
De 2 weken in jullie prachtige huis zitten er helaas weer op. Wat hebben we genoten. Gelijk bij aankomst hadden wij al een huiselijk gevoel. Heel stijlvol ingericht. Er stond tevens een heerlijke fles wijn voor ons klaar.
We hebben mooie autoritten door de Pyreneeën en omgeving gemaakt, Carcassonne bezocht, de markt van Mirepoix bezocht en pittige wandelingen gemaakt. Kortom heel veel gezien en gedaan. Na een warme dag was het dan ook heerlijk om verkoeling te zoeken in jullie zwembad. Wat een luxe. Nogmaals bedankt dat wij dit geweldige vakantiehuis mochten huren.
Groetjes van Jan en Annette

10
Visité en juin 2018

Wij hebben genoten van jullie fraaie huis, zwembad en omgeving.
Eén week is eigenlijk te kort.....

9

Ajouter un message dans le livre d’or