Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L'orangerie

Voir les photos (35)
/
 

Disponibilité de 'L'orangerie'

Theo Ros en Jacqueline Meijer a mis à jour son calendrier le 22 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de L'orangerie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Visité en juin 2018

Het is een Tophuis, goede locatie en een prachtig uitzicht. Van alle luxe voorzien. De tuin is groot en mooi met genoeg ruimte om alles in te doen wat je wilt. Veel gefietst in de natuur en naar de bakker met de beschikbare mountainbikes en racefiets. Ook de open haard is erg leuk. De bedden waren Hollands goed, dat was erg fijn. Ook erg aardige eigenaars.

10
Visité en juin 2018

ook wij hebben genoten van het grote huis,en mooie indeling
de balken van de plafonds waren voor ons wel wat laag,en de bedden te zacht
overdag konden we de rust weer inhalen
Mooie omgeving..mooi huis ...mooi weer..alle vrijheid!!
een vakantie om niet te vergeten!!

8
Visité en septembre 2017
Jumelet

Een weekje vertoefd in Orangerie, een mooi huis op een top locatie, Het huis was bij aankomst perfect schoon en inderdaad van alle gemakken voorzien ( misten eigenlijk wel een Senseo apparaat ).
Ligging is inderdaad zeer rustig en mooi gelegen, voor bezoek aan grotere steden toch wel een stukje rijden, maar de streek is relax en ideaal om tot rust te komen.
Bedden van goede kwaliteit net zoals andere apparatuur
Al met al een fijne week gehad met redelijk goed weer.

8
Visité en septembre 2017
Jumelet

Een week genoten in orangerie, welk gelegen is op een mooie locatie in een rustige omgeving ideaal om eens lekker tot rust te komen.
Het huis is van alle gemakken voorzien en was heel schoon met lekkere bedden, waarbij de grote slaapkamer wel wat lage balken had waardoor met een lengte van 193 cm het wel oppassen geblazen was.
Al met al zoals gezegd heerlijk genoten

8
Visité en août 2017

Prachtig gelegen huis met een enorm stuk grond om op te vertoeven. Goed om te weten is ook dat de tuin prima omheind was. Huis was goed verzorgt, fijn ook dat er kruiden en dergelijke aanwezig waren om te gebruiken. Ook de aanwezige barbecue deed het prima en zorgde voor een leuk tafereel met het mooie uitzicht en de koeien op de achtergrond. In de omgeving is genoeg te doen qua wandelen, fietsen en het bezoeken van kasteeltjes etc, maar qua toerisme niet veel. Restaurantjes in de buurt (als ze uberhaupt open gaan) zijn overdag dicht, dus voor een terrasje moet je echt een van de grotere plaatsen opzoeken zoals Vesoul of Langres.

8

Ajouter un message dans le livre d’or