Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Chaumière de Keraluic "Sterne"

Voir les photos (29)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
 

Disponibilité de 'La Chaumière de Keraluic "Sterne"'

Attention! Coen & Tineke van Dorssen a mis à jour son calendrier le 06 sept. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Visité en juillet 2015

Twee heerlijk weken gehad in de complete studio. Wat een rust en wat een prachtige omgeving. We hebben genoten!

9
Visité en septembre 2009

We hebben genoten in jullie Chaumiere. De accommodatie ligt in een schitterend gebied. Rustig gelegen in de natuur en toch maar op korte afstand van de prachtige kust. De gite en de studios bieden veel privacy. De camping ligt apart en is op geen enkele manier hinderlijk.
Bedankt ook voor jullie inzet, jullie stonden steeds gereed om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt: wandelen, fietsen, zwemmen, watersport, de mooie stad Quimper etc. Bedankt.

10
Visité en septembre 2008

Heerlijke vakantie; mooi weer, lieve mensen en een fraaie studio. Een heel fijne en rustige twee weken gehad, veel gelezen, gewandeld en genoten van de rust en privacy!
De studio (één van de drie) is modern en van alle gemakken voorzien, ontbijten in de zon op je eigen terras, het strand is dichtbij, de winkels zijn goed bereikbaar. Prima bed, we hebben geslapen als een os... Alles is aanwezig om de vakantie nog aangenamer te maken! Een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt, omdat het in de omgeving stikt van de goed aangegeven wandelroutes.
Inmiddels weer volop in de dagelijkse stress en verlangen we regelmatig terug naar dit paradijsje...
Coen en Tineke, bedankt en zeker tot ziens!

10
Visité en août 2008

Keraluic, een heerlijk stukje Frankrijk. We hebben genoten!!! Veel gewandeld, veel gezien. De studio was prachtig en zeer goed onderhouden. Aardige mensen met heel veel plezier in hun werk.
We komen terug!!!

10
Visité en août 2008

Keraluic, een heerlijk stukje Frankrijk. We hebben genoten!!! Veel gewandeld, veel gezien. De studio was prachtig en zeer goed onderhouden. Aardige mensen met heel veel plezier in hun werk. We komen terug!!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or