Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

la Préole

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'la Préole'

Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa a mis à jour son calendrier le 29 avr. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de la Préole évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Visité en mai 2019

We hebben genoten van deze heerlijke plek en de gezelligheid bij Joseph en Liesbeth!
Aan alles is gedacht en zelfs als je iets hebt laten liggen, is er een oplossing ;-)
Wat een rust en ruimte om ons heen en we hebben genoten van de uitstapjes en de culinaire maaltijden van zowel Joseph als de plaatselijke horeca. Daarna 's avonds met een lekker glas wijn en de haard aan verder genieten.

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Fijn dat jullie zo van alles genoten hebben. Martijn heeft in elk geval nog kunnen zwemmen en onze Nikki loopt jullie steeds te zoeken bij de gîte. Het waren prima dagen!

Visité en novembre 2018

Heerlijke week in la Préole gehad. Huis is precies wat we wilde, lekker rustig en goeie uitvalsbasis voor leuke wandeltochten. Alles wat je nodig hebt (en meer!) is in de gîtes aanwezig. Goeie bedden ook voor als je wat langer bent. Heel veel te zien in de omgeving. Maar buiten al zijn Joseph en Liesbeth geweldige mensen die alles doen om het naar je zin te maken. Liesbeth en Joseph bedankt dat we bij jullie mochten verblijven! Tot een volgende keer.

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Ach ja, oud-Hagenaars onder elkaar.... En heel leuk als er een volgende keer komt!

Visité en octobre 2018

Na een goede terugreis en een prima verblijf in Huize La Preole zijn we weer in Joure neergestreken.
De gastvrijheid van Joseph (helaas was Lisbeth op vakantie) + de altijd vrolijke hond Nikki, de vriendelijke mensen wonende aldaar waren meer dan uitstekend. Omdat wij wat laat in het seizoen nog geboekt hadden, ging in de avonduren de haard aan. Dan wil je toch graag gezelligheid in je appartement. Wij hebben daar op onze e-bikes heerlijk kunnen fietsen. Bedenk wel dat je een e-bike, minimaal tracking 2, moet hebben.
EnJoseph niet te vergeten regelmatig een glas wijn en heerlijk eten. Graag tot een volgende keer.

9
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad en lekker gefietst hebben. We zien jullie graag een volgende keer terug! (En dan hoopt Liesbeth er ook bij te zijn...)

Visité en octobre 2018

Het is de eerste keer dat wij terug zijn gegaan naar een gîte waar we eerder waren. Dat zegt genoeg en ook nu weer hebben we een heerlijke zonnige tijd gehad op jullie magnifieke plek, landelijk, stil, zwembad en alle comfort. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Jullie hebben ons verwend met heerlijke garnalenkroketten, boeuf bourguignon en een supertoetje. Beste mensen deze TOP-locatie is o.a. ook voor revalidatie zeer aan te bevelen. Tot .................

9
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Het was ontzettend leuk om jullie weer terug te zien. En wie weet, in de toekomst...???

Visité en septembre 2018
Hugo en Martine

Alle lof uit voorgaande recensies is helemaal terecht, maar we vallen graag in herhaling want het kan niet genoeg gezegd hoe heerlijk het is om hier je vakantie door te brengen.
De lokatie is geweldig : heel rustig met weidse uitzichten rondom, en toch op slechts enkele km van Charolles (een plaatsje met karakter waar je alle boodschappen kan doen).
De inrichting van de gîte is praktisch, compleet én sfeervol. Buiten is het al evenzeer genieten in de tuin met de verschillende zitjes en het heerlijke zwembad. De gastvrijheid van Liesbeth en Joseph is top !!
De omgeving leent zich prima om allerlei uitstapjes te doen (leuke dorpjes, kastelen, abdijen, enz.), er zijn tal van uitgestippelde wandelingen en meer dan voldoende lokale restaurantjes om lekker uit eten te gaan.
Onze 2 weken waren snel om, maar we hebben er intensief van genoten.
Dank jullie Liesbeth en Joseph dat jullie deze heerlijke plek willen delen.
Is la Préole ooit voor herhaling vatbaar ? Zeker !
Een aanrader ? Nou en of !!!

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

We delen graag onze mooie plek, en we zien jullie ook graag weer terug!

Ajouter un message dans le livre d’or