Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

la Préole

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'la Préole'

Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa a mis à jour son calendrier le 07 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de la Préole évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Visité en juillet 2019

Super week gehad, we werden hartelijk ontvangen door Liesbeth en Joseph. De gite en het zwembad waren ook top. Bedankt voor het gezellig samenzijn (en met jullie gasten) en wie weet komen we gauw nog eens bij jullie terug.

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Wij vonden het ook heel gezellig en we zien jullie graag weer terug!

Visité en juin 2019

Fantastische gelegen gites in alle rust in een mooie omgeving voorzien van alles wat je kan bedenken, inclusief Nederlandse televisie. Prachtig privé zwembad, met diverse zitjes met zon of schaduw bij het zwembad of in de tuin. Gezellig met Liesbeth en Jozef, die hun gasten het naar de zin maken. Heerlijke week gehad!

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

ik zal het uurtje moonlightswim met jullie tijdens de hittegolf niet gauw vergeten!

Visité en juin 2019

We hebben samen met onze twee honden een week doorgebracht in de gite. Liesbeth en Joseph zijn perfecte gastvrouw en gastheer. Hun gite is van alle comfort voorzien. De tuin is volledig omheind en zeer geschikt voor viervoeters. Onze honden Fleur en Marina hebben lekker kunnen spelen met Nikki. Het zwembad is heerlijk verwarmd. Liesbeth en Joseph dank voor jullie gastvrijheid en we komen zeker terug!
Frits en Edward

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Ook wij zien jullie samen met de honden graag weer terug! En dan maken we een ritje in de Mehari!

Visité en mai 2019

We hebben genoten van deze heerlijke plek en de gezelligheid bij Joseph en Liesbeth!
Aan alles is gedacht en zelfs als je iets hebt laten liggen, is er een oplossing ;-)
Wat een rust en ruimte om ons heen en we hebben genoten van de uitstapjes en de culinaire maaltijden van zowel Joseph als de plaatselijke horeca. Daarna 's avonds met een lekker glas wijn en de haard aan verder genieten.

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Fijn dat jullie zo van alles genoten hebben. Martijn heeft in elk geval nog kunnen zwemmen en onze Nikki loopt jullie steeds te zoeken bij de gîte. Het waren prima dagen!

Visité en mai 2019

Dit jaar voor de tweede keer in La Préol. Daar hebben we vanwege onze goede ervaringen van vorig jaar enorm naar uitgekeken. We hebben geweldige weken gehad in deze gite die van alle gemakken is voorzien. Stel je eens voor dat je een zwembad voor jezelf hebt. Dat is echt genieten. Een hele mooie omgeving waar we heerlijk gewandeld hebben en genoten van de vergezichten. De ruimte, de stilte en de natuur zijn adembenemend. Liesbeth en Joseph bedankt voor jullie goede zorgen. We hebben weer een prettig verblijf bij jullie gehad.
Marjolijn en Johan

10
Commentaires de Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Niet alleen leuk dat jullie weer terugkwamen, maar het was ook weer heel gezellig!

Ajouter un message dans le livre d’or