Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison d’Ormes

Voir les photos (22)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
 

Disponibilité de 'Maison d’Ormes'

Suzan Donker a mis à jour son calendrier le 06 fév. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Visité en octobre 2014

Wat een gastvrij onthaal, wijntje in de koelkast. Een huis voorzien van alles wat je nodig hebt en even weg van alle hectiek.
Een plek om te onthaasten en helemaal tot rust te komen. Heerlijk 's morgens op de fiets stokbrood halen in Simandre, daarna onbijten in de zon.
Vele mogelijkheden om de dag door te komen, lekker luieren en lezen en genieten van het prachtig uitzicht op de Saone. Wandelen of fietsen in de buurt. Naar Chalon of Tournus en gezellig een terrasje pakken. Je kan natuurlijk heerlijk uit eten in Frankrijk, maar je kunt je helemaal uileven in de authentieke keuken in het huis, die van alle gemakken is voorzien. Daarna je eigen diner serveren op het terras en onder het genot van heerlijke maaltijd en wijntje, genieten van het uitzicht en zonsondergang. We komen zeker terug naar deze unieke plaats.

9
Visité en octobre 2014

Meerdere keren te gast geweest in dit sfeervol huis, die van alle gemakken is voorzien. Vanuit Ormes is het heerlijk fietsen en wandelen.
's Avonds genieten van het prachtige uitzicht over de Saone en de zonsondergang, onder het genot van een wijntje.
Een ultieme plek om tot rust te komen.

9
Visité en septembre 2013

Een heerlijke week gehad in dit mooie huis in de Bourgogne. We zijn gastvrij ontvangen en hebben veel goede tips gekregen over restaurantjes, stadjes en wandelingetjes in de omgeving. Zelf verbleven we met drie personen in het huis waar echt alles aanwezig was (van staafmixer tot films), maar zeker geschikt voor meer personen. Het mooiste van dit huis was echter het uitzicht over de Saone, vooral de zonsondergang. Aan alle kanten van het huis is terras dus altijd een plekje in de zon of schaduw mogelijk. Als je houdt van een rustige, groene en vrij vlakke omgeving is dit een perfecte plek! Enige punt waarop gelet moet worden is dat je zelf dient schoon te maken..

8
Visité en septembre 2013

Prima week gehad in een heel gezellig en sfeervol huis. Prachtige omgeving, mooi om te wandelen en te fietsen.
Chalon sur Saone, Tournu, Louhans en Brancion zijn mooie plaatsen om te bezoeken, wat te eten en een wijntje te drinken. De Franse bakker op fietsafstand dus iedere ochtend vers stokbrood. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede door het fijne huis waar we een week konden verblijven. En het uitzicht is schitterend.

9

Ajouter un message dans le livre d’or