Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Cave

Voir les photos (21)
/
 

Disponibilité de 'La Cave'

Hans Kröner en Mirella Rinkel a mis à jour son calendrier le 06 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Cave évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,9
Visité en août 2018

Zittend op een schommelbank onder een walnootboom uitzien over heuvels waar de koeien vredig grazen en waarachter de zon schitterend ondergaat, terwijl de kinderen in de schemering op zoek gaan naar hagedissen en eikelmuizen. Wie daar van houdt moet beslist naar La Cave! Helemaal omdat het huisje zelf ook zeer fraai is. Goede keuken, aangename badkamer, prima slaapkamers. En dan komt daar nog een fijne gastvrouw en gastheer bij. Qua locatie is het ook top: een half uur noordelijk vind je de natuur van de Morvan, rij je naar het oosten dan zit je zo in de beroemde Bourgondische wijnstreek, en cultuur kom je overal tegen (bv Autun, Mont Beuvray, Tournus).

10
Visité en juin 2018

Heerlijk genoten in de goed verzorgde gite en op het prachtige landgoed van Hans en Mireille. Verse broodjes als ontbijt, lekker borrelen op het terras, wandelen met indrukwekkende vergezichten en golfen op Bourbon-Lancy. Het was geweldig, met voor mij als hoogtepunt de mooiste sterrenhemel die ik ook heb gezien!

10
Visité en juin 2018
Theo Kunnen

Heerlijk tot rust gekomen mede dankzij de vriendelijke en gastvrije eigenaren Hans en Mirella. De omgeving is betoverend en de sterrenhemel is een plaatje. Accommodatie is top en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Er is ook gewoon veel te doen in de omgeving dus vervelen hoeft ook niet. Al met al een aanrader. TOP!

10
Visité en juin 2018

Een lang weekend WK voetbal gekeken met ons voetbal team. Dankzij uitstekend gastheerschap van Hans en Mirella een top weekend gehad.

10
Visité en juin 2018

Heerlijke lokatie om lekker tot rust t.e komen. Geweldige natuur en wandel gelegenheden.
Gastvrije (Nederlandse) eigenaar die je alles over de omgeving kan vertellen.
Mooie ruime en schoon appartement waarin alles wat je nodig hebt aanwezig is.
Met andere woorden, gewoon een dikke aanrader.

9

Ajouter un message dans le livre d’or