Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine de Sanglier

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'Domaine de Sanglier'

Elly Nabring en Hans Veld a mis à jour son calendrier le 13 juil. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Domaine de Sanglier évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Visité en mai 2019

Wij voelden ons zeer welkom op Domaine de Sanglier. We hebben genoten van de rust en van het prachtige uitzicht. We hadden plezier om de drietonige Koekoek, de buurezel en de Charolais kalveren die met ons meehuppelden als we aan het sporten waren. Met de pelletkachel en de open haard konden we het het comfortabele huis lekker warm stoken. De omgeving nodigde uit tot het maken van mooie fietstochtjes naar Bibracte, de Haut Folin en Larochemillay. Tip voor een leuk uitstapje: stroomafwaarts over L'Arroux in een kano of kayak vanaf camping Des 2 Rives in Etang-sur-Arroux. De vriendelijke campingeigenaren halen je na afloop met plezier op in Saint-Nizier-sur-Arroux. Domaine de Sanglier was ons vierde huisje in de Morvan. Het sprong er voor ons uit voor wat betreft ligging, uitzicht en comfort. Elly & Hans, hartelijk bedankt!

9
Visité en août 2018

Een heerlijk huis van alle gemakken voorzien! Precies zoals op de foto’s. Een fijne bank als je binnen wilt zitten, een ontzettend uitgebreide keuken en een heel ruime tuin. De bedden zijn prima. Het uitzicht is fenomenaal en de omgeving mooi. Hans en Elly zijn erg vriendelijk, een aanrader dus!

9
Visité en août 2018

Wij hebben drie heerlijke weken doorgebracht in 'Domaine de Sanglier', Het heeft een heerlijke tuin met voldoende zon en schaduw. Het huis is comfortabel en leuk ingericht. Fijne keuken, prettige bedden,veel boeken om te lezen... kortom een prima vakantiehuis met heel aardige, en zo nodig behulpzame eigenaars. Een aanrader dus!

10
Visité en juillet 2018

Heerlijk vakantiehuis op een prachtige locatie. Het huis is van alle gemakken voorzien. Schoon en netjes. Fijne slaapkamers en bedden. Veilig voor kleine kinderen, die hebben alle ruimte in de grote tuin.
Mooi rustige omgeving. Echt een plekje om tot rust te komen. Hans en Elly staan voor je klaar als je wat wilt weten van de omgeving e.d.

9
Visité en mai 2018

Een mooie oude boerenhoeve met een heerlijke tuin. Prachtige omgeving, groen en glooiend landschap. Rust en stilte. Een fijn vakantiehuis (waar het ook met slecht weer goed toeven is) met een prima en goed geoutilleerde keuken waar je fijn kunt koken.

9

Ajouter un message dans le livre d’or