Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Ruche

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'La Ruche'

Mirjam Wijffels a mis à jour son calendrier le 17 juin 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Ruche évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Visité en août 2018

Wij vonden het huis en de tuin geweldig. Het ligt helemaal vrij en is heel authentiek . De keuken is ook fantastisch, alles is er!
In de grote tuin kun je je hangmat overal ophangen en er zijn heel veel leuke plekjes om te zitten. Het is er heel stil, er zijn alleen vogels en koeien. De wandelmogelijkheden zijn legio en er is veel informatie over aanwezig. Fietsen langs het kanaal van nivernais is ook een goed idee. En elke avond in de tuin naar de sterren kijken natuurlijk. Heel bijzonder. Wij komen nog een keertje terug in het voorjaar!

10
Visité en juin 2018

Heerlijke plek om je over te geven aan de traagheid van het bestaan. Hou jij van de stilte met alleen het geroezemoes van insecten, het gefluit van vogels en blikken van nieuwsgierige koeien …. this is the place to be! Een mooie tuin waar je lekker kunt ravotten met de hond, een boek lezen en een verre uitkijk hebt over de velden (houdt er rekening mee dat de tuin niet helemaal potdicht zit, omdat het landweggetje dieper ligt dan de tuin is de muur aan die kant stuk hoger dan aan de kant van de tuin). Bovenverdieping kan wat warm worden, maar is een leuke gezellige grote ruimte met lekkere bedden en een badkamer en nog een aparte grote tweepersoonslaapkamer. Beneden blijft het door de dikke muren en kleine ramen lekker koel.
We hebben drie weken genoten van de directe omgeving en onze dagelijkse wandelingen langs het kanaal (een van de mooiste kanalen van Europa)

10
Visité en avril 2018

Erg mooie omgeving. Wakker worden met het geluid van vogels en koeien. Ideaal om tot rust te komen.
Prachtig huis, van alle gemakken voorzien, Mooie tuin.

10
Visité en octobre 2017

Zeer fijn en goed uitgerust huis dan echt van alle gemakken is voorzien. Mooi opgeknapt met degelijk materialen. Mooie omgeving, je bent direct met het landschap verbonden. Enorme rust en kalmte om het huis heen waar de koeien letterlijk omheen lopen.
Kortom een echt droomhuis en heerlijk om een week echt even los te zijn van de hectiek en de mensen.
Een dikke 10!

10
Visité en septembre 2017

Heerlijk huis, los van de wereld. Prachtig uitzicht en fijn veel ruimte, ook in huis. Ook een goeie plek om wandel, fiets- en hardlooptochten te maken en om ' s ochtends naar het bakkertje in de buurt te wandelen en vers brood te halen. In huis veel info ook over het gebied en goeie boeken. We komen graag terug!

10

Ajouter un message dans le livre d’or