Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Ruche

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'La Ruche'

Mirjam Wijffels a mis à jour son calendrier le 12 août 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de La Ruche évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Visité en août 2019

Wij, 3 volwassenen en 2 kinderen, hebben het heel erg naar ons in gehad in La Ruche. Het huis heeft alle gemakken en is schoon, de beheerders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Het is een prachtige plek in een fijne omgeving, heel rustig en weinig strooilicht (vallende sterren spotten!). In de tuin is het goed toeven en het meertje vlakbij is ook voor kleine kinderen een goede speelplek. Kortom, ik hoop hier weer terug te komen.

9
Visité en juin 2019

Heerlijke plek om te onthaasten. Prachtig aangelegde tuin met verschillende bomen en planten en mooi afgeschermd langs de rand. Tussen de glooiende heuvels en witte (nieuwsgierige) koeien. Schattig huisje van buiten om te zien en met veel keus aan bedden en badkamers binnen. Mooie keuken met prachtig uitzicht. Gezellige bovenverdieping.Goede supermarkt (bi1) in dorp verderop.
Vind je Nederland even te druk? Dan moet je hierheen! Er zitten een paar andere huizen in het straatje, maar daar hadden we geen last van en verder is dit gebied sowieso erg rustig. Nu terug in Nederland verlang ik af en toe nog wel eens naar de tuin/uitzicht/rust etc...

9
Visité en août 2018

Wij vonden het huis en de tuin geweldig. Het ligt helemaal vrij en is heel authentiek . De keuken is ook fantastisch, alles is er!
In de grote tuin kun je je hangmat overal ophangen en er zijn heel veel leuke plekjes om te zitten. Het is er heel stil, er zijn alleen vogels en koeien. De wandelmogelijkheden zijn legio en er is veel informatie over aanwezig. Fietsen langs het kanaal van nivernais is ook een goed idee. En elke avond in de tuin naar de sterren kijken natuurlijk. Heel bijzonder. Wij komen nog een keertje terug in het voorjaar!

10
Visité en juin 2018

Heerlijke plek om je over te geven aan de traagheid van het bestaan. Hou jij van de stilte met alleen het geroezemoes van insecten, het gefluit van vogels en blikken van nieuwsgierige koeien …. this is the place to be! Een mooie tuin waar je lekker kunt ravotten met de hond, een boek lezen en een verre uitkijk hebt over de velden (houdt er rekening mee dat de tuin niet helemaal potdicht zit, omdat het landweggetje dieper ligt dan de tuin is de muur aan die kant stuk hoger dan aan de kant van de tuin). Bovenverdieping kan wat warm worden, maar is een leuke gezellige grote ruimte met lekkere bedden en een badkamer en nog een aparte grote tweepersoonslaapkamer. Beneden blijft het door de dikke muren en kleine ramen lekker koel.
We hebben drie weken genoten van de directe omgeving en onze dagelijkse wandelingen langs het kanaal (een van de mooiste kanalen van Europa)

10
Visité en avril 2018

Erg mooie omgeving. Wakker worden met het geluid van vogels en koeien. Ideaal om tot rust te komen.
Prachtig huis, van alle gemakken voorzien, Mooie tuin.

10

Ajouter un message dans le livre d’or