Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Vouas

Voir les photos (27)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 3
8,0
Classement
 

Disponibilité de 'Petit Vouas'

Jo Ernst a mis à jour son calendrier le 24 juin 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Petit Vouas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Visité en juin 2017

Wik hebben een heerlijke week gehad. Heel mooi weer en de karpervangst was goed. Veel kleinere karpers met af en toe een grote tussendoor. Heerlijk voor mensen die van rust houden.

8
Visité en mai 2016

We hebben een prettig verblijf gehad in Petit Vouas. De eerste dagen was het nog behoorlijk koud (12 graden), waardoor we de pelletkachel (erg gemakkelijk te bedienen) regelmatig gebruikt hebben. Daardoor is het ook met koud weer binnen goed comfortabel te maken. Als het goed weer is kun je lekker in de tuin zitten. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Een fietstocht rond het Lac de Panneciere (22 km) is met een fiets met voldoende versnellingen goed te doen.

8
Visité en août 2015

Een heerlijke week vakantie waarin kanovaren, karper-vissen, en zwemmen op/in het Lac de Panneciere centraal stond. 's Avonds lezen, tafeltennis en/of kaart-spelletjes. Het huis is gezellig en prettig ingericht. Al met al een leuk huis op een mooie plek, een echte aanrader voor natuur liefhebbers en/of vissers!

8
Visité en juin 2015

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers een geweldige plek! Le Petit Vouas is een gerieflijk onderkomen in een mooi natuurgebied. In de ruime tuin is het zowel in de zon als in de schaduw aangenaam vertoeven. Wil je verfrissing, dan loop je zo het meer in. Heerlijk. Direct vanuit het huis is het goed wandelen of fietsen. Wil je verder weg? Rustige, bochtige wegen met steeds boeiende uitzichten, leiden je naar interessante artefacten uit het verleden.
Kortom: Wij hebben hier van een heerlijke vakantie genoten. En, ..... wij zijn nog lang niet uitgekeken hier.

9
Visité en mai 2015

Ik had een heerlijke week in het huisje Petit Vouas. Het huis is gezellig en zeer geriefelijk ingericht. Rondom ligt een mooie tuin. Het was heerlijk weer, dus dat was dubbel genieten. Het uitzicht op de heuvels vond ik heerlijk. Elke dag ging ik ook wat mijmeren bij het meer, waarop heel veel gevist werd. En verder was het genieten van alle natuurpracht die deze streek te bieden heeft. Ik maakte er enkele heel mooie wandeltochten. Een absolute aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or