Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Moulin de la Forge "Eau"

Voir les photos (36)
/
 

Disponibilité de 'Moulin de la Forge "Eau"'

Valérie Brissi a mis à jour son calendrier le 19 mar. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Moulin de la Forge "Eau" évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Visité en mai 2015

We hebben een hele fijne week gehad in de Gîte de l'eau . Een geweldig mooi terrein omringd door een beekje, die zelfs onder het huis (de voormalige smidse) doorstroomde., met om het huis diverse zithoekjes, in een idyllische tuin. Mevr. Chaptinel heeft ons warm ontvangen en heel veel informatie over de toeristische attracties in de omgeving gegeven.

9
Visité en août 2014
Alexander Goethals

Wij, 4 kinderen en 2 volwassenen, vonden deze Gite HEERLIJK.
De omgeving is prachtig en er is veel te beleven.
Het domein zelf is bijzonder rustig, groot en er is voldoende uitrusting om ofwel rustig te genieten of om aktief te spelen.

Proficiat!

Familie Goethals-Crutelle

10
Visité en juin 2013

Wij hebben afgelopen week met vrienden gelogeerd in gites de l`eau bij le moulin de la Forge. Het is een heerlijke plek met erg veel ruimte, mooi en sfeervol ingericht. Je hebt een zee van ruimte zowel voor zon als schaduw. De plek nodigt uit om te genieten van de rust en de natuur.Fabienne is een aardige goede gastvrouw die erg behulpzaam is met tips over waar je allemaal naar toe kan. De omgeving is ook erg mooi en er is genoeg te doen. Kortom Genieten met een grote G.
Een vakantie om nooit te vergeten!!!

9
Visité en octobre 2012

Wij zijn in dit huis geweest vanaf 14 t/m 20 oktober 2012.
Het is een schitterend huis in een fantastische omgeving. De kleuren van de herfst waren prachtig!Voor onze kinderen was er heel veel speelruimte. Om het huis heen ligt een groot stuk grond. Aan het water zijn 2 "hutjes"gebouwd. Daarin stoelen. Een prachtige plek om te vissen of een boek te lezen of gewoon van het uitzicht te genieten. Dat is n.l. prachtig.
Een fantastische plek met veel ruimte en privacy!
De eigenaresse is erg aardig en geeft veel informatie over de omgeving en bezienswaardigheden. Die zijn er genoeg! Ook op goed berijdbare afstand.We zijn naar de Abdij van Fontenay geweest op aanraden van haar. Echt een bezichtiging waard! Verder zijn Auxerre, Autun en Troyes een bezichtiging waar!
het meer in de buurt is ook prachtig. Veel vogels en veel vissen. Je ziet ze springen.
We hebben veel herten gezien, roofvogels en een das.
Kortom: zeker een plek om nog eens terug te komen!

9
Visité en septembre 2012

Gite de l'eau is een heel mooi en erg comfortabel huis in een prachtige omgeving. Meer dan genoeg ruimte voor 6 personen. Het huis en de tuin bieden veel rust en privacy. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Voor kinderen is er genoeg te doen, o.a. de grote tuin, het bootje op het riviertje en het meer in de buurt.

9

Ajouter un message dans le livre d’or