Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Bas Chenay

Voir les photos (39)
/
 

Disponibilité de 'Le Bas Chenay'

Jean Benjamin a mis à jour son calendrier le 22 oct. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Bas Chenay évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Visité en juillet 2019

De ontvangst door Jean en Paul was zeer hartelijk. We voelden ons meteen heel erg welkom. Blij verrast waren we door de lekkernijen en het flesje wijn dat we aantroffen. Het huisje ligt prachtig en er is heel veel ruimte omheen zodat je ook heerlijk buiten kunt zitten. De supermarkt is slechts 2 km verderop en Domfront is een leuke plaats om lekker door het oude stadscentrum te slenteren. Wij hebben dan ook een fantastische tijd gehad hier. Je hebt alle privacy ook al wonen Jean en Paul op hetzelfde erf en bij problemen of vragen kun je altijd bij hen terecht en wordt het opgelost. Ze wonen pas kort in Normandië maar hun enthousiasme en liefde voor de plek is aanstekelijk. We hopen dan ook dat ze hier een fantastische toekomst tegemoet gaan en we zullen le bas Chenay zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

9
Commentaires de Jean Benjamin

Thank you for your lovely review. We are so glad you enjoyed staying at Le Bas Chenay. We hope to see you all again so you can explore all that Normandy has to offer

Visité en juin 2019

Bij aankomst kregen we een ontzettend warme ontvangst door de eigenaars, ze hadden gezorgd voor eten en drinken en we voelden ons meteen thuis. De gite is van alle gemakken voorzien en je hebt een eigen terras en er ligt een grote tuin omheen. Het is er heerlijk rustig terwijl je maar een paar minuten van het centrum van Domfront bent. Tips voor uitstapjes: Mont st. Michel (wow) en de invasiestranden. Maar er zijn ook veel kastelen en je zit in een bosrijke omgeving, Het is echt een heerlijke plek om te ontspannen en de eigenaars zijn altijd bereikbaar en doen alles om het je naar de zin te maken. Absoluut een aanrader!

10
Commentaires de Jean Benjamin

Thank you for your lovely review. We really enjoyed meeting you and are so pleased you had a relaxing time. Hopefully, you will come and visit this part of Normandie again.

Visité en avril 2019

Wat een heerlijk huisje op een prachtige, rustige plek. De gastvrouw en gastheer zeer vriendelijk en we voelden ons meteen welkom. Er stond bij aankomst wijn, brood, kaas en lekkers klaar als welkom. Prettige kamers, , goede bedden, alles wat je nodig hebt aanwezig en een hele fijne tuin. Een idyllisch plekje om tot rust te komen en te genieten van de natuur. In de omgeving meer dan genoeg leuke dingen om te doen. Bezoek Mont St Michel of het D-Day museum en stranden. In de buurt mooie wandelingen in het National Park en Domfront is zeker een bezoekje waard. Al met al zeker een aanrader!

10
Commentaires de Jean Benjamin

It was lovely to have met you all. Thank you for your kind words, we are so pleased you had a lovely stay at our cottage and enjoyed all that Domfront and Normandie has to over. You were our first guests and what lovely people you are. We hope you enjoyed the remainder of your holiday

Ajouter un message dans le livre d’or