Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte de l'Eau

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Gîte de l'Eau'

Rob van der Elst a mis à jour son calendrier le 20 jan. 2020

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gîte de l'Eau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Visité en mai 2017

Wij hebben een heerljike week doorgebracht in de "kleine" gite van Ton en Anneke. Bij aankomst aangeschoven bij het diner, en dat kunnen we iedereen aanraden. Heel gezellig en heel erg lekker. Het weer zat in deze periode niet altijd mee, maar de gite en de omgeving maakten het allemaal goed. Echt een andere wereld, waarin de dagelijkse beslommeringen van thuis ineens verdwenen zijn.
Bedankt Ton en Anneke!

10
Visité en août 2016
Marrik & Bie

Heerlijke week bij (h)eerlijke mensen!
De kleine gite was net wat we zochten; een prachtige locatie midden in de rustige natuur. Viverols is een heerlijk rustig dorpje met ambachtelijke bakker en een super slager. We hebben elke dag genoten van de perfect uitgestippelde en aangegeven wandelroutes in de buurt van Le Moulin Des Comtes. We hebben genoten van de mooie uitzichten, de rustgevende natuur, de overheerlijke frambozen en bosbessen die je kan plukken tijdens de wandelingen (augustus!). Tijdens de wandelingen even stilstaan bij deze mooie momenten om ze de rest van je leven te koesteren... Dat kan bij Anneke en Ton waarvoor veel dank!

9
Visité en août 2016

Wat een geweldige plek om je vakantie door te brengen! We waanden ons in het paradijs op aarde.
De gite is van alle gemakken voorzien en brandschoon. Heerlijk de ochtendzon op ons 'balkon', waar we dan 's avonds lekker in de schaduw konden genieten van een lekker wijntje en een kaasje van één van de plaatselijke marktjes.
Ton en Anneke zijn geweldig en zullen er alles aan doen je je welkom te laten voelen.

10
Visité en juillet 2016

Voor de derde keer bij Moulin des Comtes, nu in de "kleine" gite. Ik voel me er meteen thuis, zodra ik het terrein op kom rijden. Het is zo ontzettend genieten van de stilte, ik voel de rust over me neerdalen. De gite is van alle gemakken voorzien en beneden met een boekje zittend kun je genieten van uitzicht over al het groen en de paardjes. Af en toe komt er een poes op bezoek of komt een van de kippen je gedag zeggen. Op maandag konden we nog meedoen aan een yogales, heerlijk in het gras bij de rivier. Wat was dat fijn! Heel veel wandelingen gemaakt, allemaal heel precies omschreven door Ton. Verdwalen kan bijna niet en ze zijn ook goed te doen. Leuke plaatsjes gezien, een schattig marktje bezocht en in het meer van St. Antheme even af kunnen koelen op een erg warme dag. Er is nog zoveel meer in de omgeving te zien en te doen. Ik kan er nog weken doorbrengen :-). Wat ook erg handig is, is dat er op nog geen 10 minuten rijden een supermarkt is, de boodschappen heb je dus ook zo in huis! Het was erg wennen om weer in de grote stad te komen na weer een heerlijke week bij Anneke en Ton, de paarden, de poezen, de kippen en de haan, de buizerds, alle mooie vlinders en vogels etc!

10
Visité en juillet 2016

Twee heerlijke weken gehad in deze gite in Viverols. Voor wie zoekt naar rust, ruimte, rustiek, is dit zeker een aanrader. De grote gite biedt veel ruimte en is erg compleet (de vaatwasser is toch wel lekker!). Heerlijke bedden en goed geslapen. Ondanks het slechtere weer op sommige dagen, toch zoveel mogelijk buiten gezeten en van de oorverdovende stilte (op de bruisende beek na) genoten. Tel daarbij het dagelijks bezoek van de kippen en poezen, uitzicht op de paarden en deze locatie geldt als een heerlijke vakantiebestemming om tot rust te komen.

Echter, in de omgeving zeker ook genoeg te doen. Met de auto kom je aardig ver... Le Puy en Valey, St. Etienne, Le Puy de Dome, maar zeker ook de kleinere rustieke dorpjes zoals Montarcher zijn een aanrader om een goede indruk van de omgeving te krijgen. De diverse wijdse uitzichten zijn een waar genot voor het oog! Wij hebben ons goed vermaakt in deze gastvrije gite en prachtige nog niet zo erg toeristische omgeving.

8

Ajouter un message dans le livre d’or