Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Petit Roc

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'Le Petit Roc'

Attention! Ad van krimpen a mis à jour son calendrier le 03 juin 2018

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Le Petit Roc évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Visité en septembre 2016

wij zij nu een week terug van een heerlijke vakantie van 3 weken in le petit roc. wat hebben wij het heerlijk gehad. een heel knus huisje, met echt alles erop en eraan. perfekt werkende wifi, wasmachine, en wat heerlijk was, was de AIRCO. wij hadden heel warm en mooi weer dus de airco was zeer welkom. een heerlijk groot zwembad waarin wij vele uren hebben doorgebracht. Ad en Anneke, de eigenaren waren heel attent en behulpzaam als er iets was en natuurlijk de lieve hond Arie. ze kwam iedere dag wel even groeten en dat vonden wij heel gezellig. als je een vakantie wil waarbij je rust wilt hebben, this is the place to be. wij genoten van de stilte en rust, een pracht omgeving en hele fijne restaurantjes in de buurt. nogmaals ad en anneke, hartelijk dank voor de gezellige tijd die wij in le petit roc hebben doorgebracht.

10
Visité en août 2012

In de zomer van 2012 hebben wij twee weken in deze gezellige en intieme gîte gelogeerd. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Groot genoeg voor twee personen die geen overdreven luxe eisen en zeer betaalbaar. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en is misschien wat aan de krappe kant maar wij vinden dat geen bezwaar.
Het huisje ligt weliswaar op hetzelfde terrein als het huis van de verhuurders maar het biedt genoeg privacy. We konden gebruikmaken van het zwembad en ’s ochtends werden we begroet door de opgewekte hond Arie.
De verhuurders Ad en Anneke zijn vriendelijk en behulpzaam. Ad kan goede tips geven over restaurantjes in de omgeving.
Dick van Oortmerssen en Philo van der Laken

8
Commentaires de Ad van krimpen

Séjour avec un enfant de 16 mois en plein mois d'août : Un petit bout du monde au terme de 2 km de chemin en sortie de Daglan, en sous bois, dans un parc naturel. Cuisine et séjour très bien équipés (+ clim !). La piscine est au pied de la maison. Tout est parfait pour passer un moment au calme loin de la foule, et pourtant proches de tous les sites touristiques connus. Nos hôtes étaient chaleureux mais discrets, aux petits soins et prévoyaient tout besoin (merci pour les bougies en plein milieu de l'orage en cas de coupures électriques). Accueillis avec une bouteille de rosé au frais. Enfin très bon souvenir d'un apéro animé par Harry le chien, PetitChat... le chat et Maya notre fille. Pascal Et Cecile Mouchot Een heerlijk weekje in de Dordogne! Ergens aan een bospad op een berg waar je het nauwelijks meer verwacht ligt ons huisje voor die week: ‘le petit roc’. De eigenaar en zijn vrouw, al wat oudere, vriendelijke Nederlanders, wonen hier nu ongeveer een jaar of tien – ze weten dus alles van de omgeving. Als wij iets willen weten, mogen we het altijd vragen. De inrichting van ‘le petit roc’ is eenvoudig maar comfortabel (incl. wifi!) en het zwembad hebben we eigenlijk de hele dag voor onszelf. Kortom, een heerlijke rustige week met lange wandelingen in een prachtig natuurgebied, veel zwemmen en af en toe even lekker dollen met Arie, de hond! Absolute aanrader! Henk & Steyn Riemersma

Ajouter un message dans le livre d’or