Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite à l'Ancienne Tannerie

Voir les photos (29)
/
 

Disponibilité de 'Gite à l'Ancienne Tannerie'

FICHT a mis à jour son calendrier le 22 mai 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les dernièrs 4 ans les visiteurs de Gite à l'Ancienne Tannerie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Visité en juillet 2016

Een heerlijke vakantie gehad hier! Het appartement ligt midden in het dorp Wasselonne. Zeer vriendelijke eigenaresse door wie wij zeer gastvrij zijn ontvangen!! Het appartement is van alle gemakken voorzien en ziet er keurig en schoon uit. Prima uitvalbasis om van alles in de omgeving te bezoeken. Strasbourg ligt op ong. 25 km afstand en zeer zeker een bezoek waard. Wie van kastelen en ruïnes houdt moet hier zeker naar toegaan. Supermarkt vlakblij, Op maandag een leuke markt in Wasselonne. In het appartement is trouwens allerlei informatie aanwezig voor leuke uitstapjes. Heel handig.
Kortom: dit appartement is zeker aan te raden!

10
Visité en septembre 2015

Prima vakantieappartement in dorp voor hooguit 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kleine kinderen. Schoon en compleet. 2 persoons bed is 1.40 m breed. Keurig bed-en keukenlinnen bij prijs inbegrepen. Appartement is niet vrijstaand (2 onder-1-kap met ander appartement dat ook wordt verhuurd, zie www.gite-ancienne-tannerie.fr). Beide appartementen liggen op 1e etage (trap), met balkonnetje in middag-/avondzon. Voorzieningen (bakker, slager e.d.) op 3 minuten lopen. Grote supermarkt op 5 min. per auto. Maandagochtend markt in dorp met ruim aanbod. Goede busverbinding van Wasselonne (€ 4,= retour) naar Straatsburg, een bezoek waard. Wandelmogelijkheden, eenvoudige kaart bij VVV in dorp verkrijgbaar (€ 6).

8

Ajouter un message dans le livre d’or