Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Oliviers

View album (23)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Les Oliviers'

Pascale has last updated the calendar on 30 Dec 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Oliviers evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2019

Stukje paradijs op aarde ! Zeer goed gelegen op 7 km van Nyons ( olijvenstad ) en op 6 tal km. van het mooie historische Vaison la Romaine.. Slechts op een half uurtje rijden van Orange en een uurtje van het mooie Avignon. Prachtige wandelingen te maken en ideaal voor mensen met een hondje : helemaal ommuurd en met gesloten poort. Ligt in het rustige dorpje Mirabel, maar toch dicht bij warenhuizen in Vaison. Heerlijk genieten van zwembad en eten doe je 's avonds met de elektrische weber BBQ op het overdekt terras.
Kortom, we genieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft op dit super adr'es !

10
Visited in September 2015

- grootste troeven: de volledige inrichting van het huis, de ruimte en netheid en het zwembad + TV Vlaanderen ( met de Vlaamse zenders wat uitzonderlijk is in Frankrijk )
-minpuntje: ligging aan de D538

8
Visited in July 2015

Heerlijke vakantie beleefd! Huis ligt op wandelafstand van het dorp, wat aangenaam is voor de boodschappen en om een wandeling te maken. Zalig terras, grote omheinde tuin en mooi zwembad. Centraal gelegen, dus goede uitvalsbasis voor bezoeken aan de streek. Ook leuke fietstochten gemaakt. Aan de zijkant van het huis loopt een baan; stoort echter niet door de hoge muur en de bomen.

9

Visited this Gite? Please give your opinion