Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gîte l'Hirondelle

View album (29)
/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'Gîte l'Hirondelle'

Anneke & Dominique has last updated the calendar on 15 Sep 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gîte l'Hirondelle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in June 2019

Nous avons été émerveillé par le paysage de l’ Ardeche, encore plus de l’ emplacement du gites. Merci de votre accueil et votre gentilesse. Grâce a vous, nous avons découvert de beau paysage à pied et en vélo. Bonne continuation à vous deux. Laurie et Brayan.

10
Visited in May 2019

Op weg naar de Pyreneeën, een tussenstop in de Ardeche….een feestje! Zelden zijn we zo hartelijk welkom geheten. Do en An, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, de tips, de avondmaaltijd en jullie plezier dat je met ons gedeeld hebt. Kortom, genoten! Er is nog zoveel te zien in de Ardeche, kortom…….we komen terug!

10
Visited in April 2019

Hartelijk dank voor de warme ontvangst en de heerlijk maaltijd bij aankomst. De gite is voorzien van alle gemakken en de atmosfeer is fantastisch. Het bed is grandioos! We hebben genoten van het uitzicht op het terras en we zijn zeer gecharmeerd van de mooie Ardeche.
Dank voor de gastvrijheid en alle goeds toegewenst in Bruentet.

9
Visited in July 2018

In juni 2018 een week je “ gelogeerd” bij Anneke en Dominique. Na een warm welkom werden we rondgeleid door het huis en hebben we, met de andere gasten kunnen genieten van een lekkere welkomstmaaltijd.
We hebben een heerlijke week gehad, Mede dankzij de goede tips van Anneke en Dominique hebben we de “ hotspots” van de omgeving kunnen bezichtigen. We komen graag nog eens terug, een aanrader!

9
Visited in June 2018
Rob en Ilse

Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid! We hadden een topverblijf op jullie prachtige locatie, in jullie prachtige gite! En we hebben genoten van de gezelligheid met jullie en met de andere gasten. Merci!
Rob (houdt van fotografie) en Ilse (houdt van mooi weer). Tot volgend jaar!

10

Visited this Gite? Please give your opinion