Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Magnolia 174

View album (34)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Magnolia 174'

Attention! Trees Ivens has last updated the calendar on 18 May 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Magnolia 174 evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2017

Ondanks de warmte hebben we het heerlijk gehad. Door de luiken al vroeg dicht te doen, bleef het koel in het complete, gezellige huis. Prima bedden, dus heerlijk geslapen. Het fijnst was de geweldige, grote zonnige tuin met vele schaduwplekjes.
Let er wel op dat de meeste voorzieningen op het park pas per 1 juli open gaan, zoals het winkeltje, de snackbar en de broodjesservice. Dat losten we op, door bij de Intermarché afbak(stok)brood te kopen. In het vakantiehuis is een handige combi- oven.

9
Visited in July 2016

In juli 2016 hebben wij voor de 3e keer mogen genieten van Magnolia 174.
Het huis is van alle gemakken voorzien, 3 slaapkamers met goede bedden. Nu zijn er zelfs 2 badkamers! De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.
Nederlandse tv en internet is fijn :-)
We zijn voor het eerst in de zomer geweest en het huis was heerlijk koel.
Veel ruimte om het huis; de meiden (9 en 10) hebben lekker gevoetbald en gehockeyd in de tuin.
Op het park een kleine winkeltje waar je brood kan bestellen. Het restaurant heeft een gezellig terras. Verder kan je veel doen op het park. Of niet, als je rust zoekt: woning ligt rustig en mooi, geen zicht op buren, veel privacy.
Freek enTrees, bedankt voor de gastvrijheid.

9
Visited in August 2015
Lotte

Ik ben hier vaker met familie en mijn partner geweest, wat is het heerlijk toeven hier! Er is een grote open grasvlakte achter het huisje vanwaar we stiekem wat golfballetjes hebben geslagen. Ook zijn er veel lacs des plaisir in de buurt waar gezwommen en gezeild kan worden. Het huisje is helemaal top, van alle gemakken voorzien. Fijne keuken en voor in de winter een open haard. Het was goed schoon. Ik ga hier zeker nog eens heen!

9

Visited this Gite? Please give your opinion