Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Iviers

View album (42)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'Les Iviers'

Marike Dubbeldam has last updated the calendar on 30 Dec 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Iviers evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in July 2019

Het was voor ons best wel spannend, onze eerste vakantie in Frankrijk.
We hadden het geluk dat wij bij Marike en Roel in Iviers konden logeren. Het is een prachtige locatie en we hebben erg genoten van de rust en de gastvrijheid van de verhuurders . Ondanks de hitte was het erg goed vertoeven in de gite. Het is een erg leuke woning voor 2 personen met alles aanwezig, Alles keurig netjes en schoon. Door de hitte hebben we niet zo veel in de omgeving kunnen ontdekken wat voor ons een reden is om hier zeker terug te komen.

10
Visited in July 2018

we hebben genoten in het huisje van Marike en Roel en hond Monty. We zijn warm onthaald en konden met onze vragen bij hen terecht;
het vakantie huis is smaakvol ingericht en van alle comfort voorzien.
het waren zalige veertien dagen.

9
Visited in August 2017

Het was heerlijk om in Les Iviers te zijn. De gite is sfeervol ingericht, goed geoutilleerd en voorzien van alle gemakken. Marike is een prettige landlady die je helpt indien gewenst, maar je verder met rust laat. Het huis biedt alle privacy die je nodig hebt. De tuin is heerlijk rustig om er te zitten lezen, ook al ligt het huis middenin het dorp. Schilderachtige dorpjes als Jeantes en Parfondeval zijn exact wat je verwacht van het Franse platteland. Steden als St.Quentin (maar 1 uur per trein naar Parijs!) en Reims zijn makkelijk aan te rijden. Kortom, Les Iviers is een aanrader!

9
Visited in July 2016

Als eerste motorgasten in de Gite van Marike, Roel en Monty hebben wij genoten van de rust en de intieme sfeer van deze gite. Iviers was voor ons een fijne uitvalsbasis om met de motor prachtige trips te maken. We waren blij met de mogelijkheid om de motor te stallen in de garage tussen de zwaluw-nestjes. Marike en Roel gaven ons alle privacy maar gaven ons tegelijkertijd het gevoel wel onze gastheer en vrouw te zijn. We hadden Monty graag meegenomen naar Nederland, wat een fantastische pup. Dankjulliewel voor deze fantastische week.

9
Visited in September 2015

Les Iviers is een uitgelezen plek om te onthaasten. Het huisje heeft daartoe alles wat je nodig hebt, en de omgeving eveneens - met steden als Reims en Saint-Quentin binnen bereik, en bakkers, slagers en supermarkten niet ver weg. Met dank aan Marike en Roel voor het warme onthaal!

9

Visited this Gite? Please give your opinion