Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Porcherie

View album (19)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
8.0
Rating
 

Availability of 'La Porcherie'

Attention! Julie Butters has last updated the calendar on 01 Feb 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Porcherie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.0
Visited in September 2018

Wij hebben hier een heelrijke vakantie gehad! Mijn partner en ik en onze hond Louie hebben genoten van de fantatische afgelegen ligging van dit huisje. Wat overigens een prachtig uitzicht heeft. Het huisje is voorzien van alles wat je nodig hebt en heeft een schattige landelijke inrichting. De badkamer en douche zijn heel fijn. We hebben heel veel wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving (naar de rivier is een aanrader), velen hele leuke avondmarkten bezocht, paardgereden, en uitstapjes gemaakt. Het stadje Albi is heel erg leuk om te bezoeken, ze hebben ook een fijn museum met het werk van Toulouse-Lautrec. Er is veel te beleven in de buurt, er zijn atractieparken, zwembaden en veel outdoor-activiteiten. De avondmarkten zijn er ook heel veel in de zomer. Julie de gastvrouw is heel behulpzaam en weet alles van de omgeving dus schroom niet om haar om tips te vragen. Je hebt wel echt een auto nodig. Ik zou dit huisje zeker aanraden!

9
Visited in July 2017

Huisje is prima, hele fijne douche, keuken goed uitgerust. Meubilair binnen zou iets beter kunnen. Er staat binnen een bank die erg is doorgezakt. Omgeving om het huisje is erg mooi, je hebt vanuit het huisje een prachtig uitzicht over de landerijen. Je hebt echt heel veel privacy. Enige nadeel van het landelijk verblijf is dat er muizen rondlopen. De gastvrouw is een zeer hartelijke, vriendelijke vrouw. Je voelt je echt welkom. Kortom als je van de rust en privacy houdt, is dit een prima locatie.

7

Visited this Gite? Please give your opinion