Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Chat Qui Rit

View album (32)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
9.1
Rating
 

Availability of 'Le Chat Qui Rit'

Deanne en Jelle Kat has last updated the calendar on 25 Jun 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Chat Qui Rit evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.1
Visited in July 2018

Een pareltje in de Bourgogne. Je kunt je hier heerlijk verstoppen voor alle drukte, massatoerisme en herrie. Met veel liefde gerestaureerd en ingericht huisje. Alle benodigdheden aanwezig voor koken, en toeristische informatie. Veel gewandeld en gefietst door de prachtige omgeving. Daarna heerlijk uit rusten op een van de terrassen met ligstoelen en parasols. Gastvrije ontvangst door gastheer en vrouw, die ons verder heerlijk aan ons lot hebben over gelaten!

9
Visited in July 2018

We waren al erg enthousiast door de foto's en de werkelijkheid is nog leuker, met de temperaturen, de gezellige ontvangst en de rust en stilte van de omgeving erbij. Het huisje is met veel liefde en deskundigheid gerestaureerd. Het is echt een pareltje in de Lot. Wij hebben hier genoten van fietsen en wandelen in de prachtige omgeving, door de heuvels en dorpjes. Hele mooie streek.

9
Visited in July 2018

We hebben een heerlijke week doorgebracht in deze gite. Hartelijke ontvangst door Deanne en Jelle, mooie en compleet ingerichte gite met veel privacy en op fietsafstand zijn diverse leuke stadjes en bezienswaardigheden.

9
Visited in August 2017

Merci a Deanne et Jelle pour leur accueil !
Nous avons passez une super semaine dans ce gîte cosy, très agréable dans un endroit tranquille au milieu des bois, non loin des sites touristiques à visiter .
A recommander vivement !

9
Visited in July 2017

We hebben genoten van de prachtige plek en de smaakvolle inrichting van het huis. Er was aandacht voor kleine details zoals het tasje met walnoten als welkom en de verse bloemen op tafel. Hoewel het weer wat tegen viel was er in de omgeving genoeg te zien en te beleven om dit tot een geslaagde vakantieweek te maken. Het contact met Deanne en Jelle was aller hartelijkst.

9

Visited this Gite? Please give your opinion