Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Pierre Rouge

View album (27)
/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
10.0
Rating
 

Availability of 'La Pierre Rouge'

Attention! José en Anton van Diermen has last updated the calendar on 05 May 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Pierre Rouge evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2018

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Het huisje was prima, alles was voor handen. Maar vooral de rust, het zwembad voor de deur en het mooie uitzicht bevielen ons. Jullie hebben een goede mix gevonden om de gasten hun privacy te gunnen, maar toch ook jullie gastvrijheid te laten ervaren. En dan het eten... dat verdient eigenlijk een heel hoofdstuk! Heel lekker! Wij zijn blij dat je al die moeite voor ons hebt genomen.

10
Visited in August 2018

"Zo ver van Huis en toch een gevoel van thuis". We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

10
Visited in July 2018

Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

10
Visited in June 2018

Een mooi glas wijn, heerlijk eten bereid door de chef-kok, het comfort van het zwembad voor ons alleen zodat we ons letterlijk in minder dan 10 stappen van bed naar bad konden verplaatsen 's ochtends na het wakker worden. Maar bovenal hebben we wederom genoten van jullie gastvrijheid en brede belangstelling.
De durf, energie en het enthousiasme die jullie uitstralen werken aanstekelijk.

10
Visited in July 2016

Als rond 19:30 de krekels stoppen met sjirpen en je op je terras voor het zwembad met een rode of witte Chateau Nosières de vallei inkijkt, de eigenaars José en Hobbykok Anton je een superlekker 5-gangen maaltijd met lokale produkten en groenten vers uit eigen tuin serveren, dan pas waan je je op vakantie en als Lodewijk XIV in Floressas!!
Een echte aanrader. Rust, een mooi zwembad en supervriendelijke eigenaars die op afgesproken tijdstip de bloemetjes komen water geven en het zwembad controleren. Een prachtige omgeving voor wie graag wandelt en een huisje dat van alle comfort is voorzien. Op aanvraag gaat Anton zelfs voor jou gaan koken en dat doet hij niet als de minste. Vichyssoise, courgette met kruidig korstje en munt dressing, lokale vis op een pompoen puree bedje met champignons gedrenkt in sushyazijn, een variatie van lokale kazen uit de buurt en als afsluiter een mascarpone kaastaart. Groentjes uit eigen tuin en de gepaste lokale wijnen. Echt lekker. Ik heb er al spijt van!!! Deze recensie geschreven te hebben. Weer minder kans om volgend jaar naar deze goddelijke plek te komen...

10

Visited this Gite? Please give your opinion