Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas de l’Artillou

View album (20)
/
  • 8
  • 1
  • 4
  • 4
  • 2
8.9
Rating
 

Availability of 'Mas de l’Artillou'

Sonja Rijsewijk - Schaap has last updated the calendar on 17 Aug 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Mas de l’Artillou evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.9
Visited in July 2019

Jammer genoeg zit de vakantie er al weer op ! Het was een super leuk verblijf in jullie prachtige authentieke Mas.
Het huis met het prachtige zwembad en mooi aangelegde tuin voldeed volledig aan onze verwachtingen.
Onze favoriete plekjes waren het zwembad met het super mooie vergezicht en het verhoogde terras onder de lindeboom waar we altijd gegeten hebben.
De ligging van het domein is fantastisch , de rust nog zoveel zaliger !!
Ook de ontvangst en de service van Dhr en Mevr. Vadell was hartelijk en vriendelijk met volledige en duidelijke Info betreffende het huis en de omgeving ! Zij waren ten allen tijde beschikbaar en hulpvaardig .
Het is duidelijk merkbaar dat jullie deze Mas met liefde en respect voor zijn authenticiteit hebben gerestaureerd tot de fantastische Mas die het de dag van vandaag geworden is . Alles is aanwezig , de uitrusting compleet !!
Daarenboven was de communicatie steeds snel , vriendelijk en duidelijk.
Mijn eerlijkheid gebied mij verder te zeggen dat ik nergens in al die jaren zulke mooie en degelijke parasols aan een zwembad heb gezien . Het was een ware luxe !! Bedankt !!
Bedankt voor deze super leuke vakantie !!
Kris

9
Visited in July 2019

Wij hebben inderdaad gedurende twee weken kunnen genieten van buitengewoon weder in een mooi groene en vooral rustige omgeving.
De vele dorpjes in de ruime buurt rond de Mas zijn een bezoek waard alsook de restaurantjes waar we voor een democratische prijs een lekker maal hebben genoten.
Maar bovenal hebben we met kinderen en kleinkinderen veel pret gehad in het grote en mooie zwembad.
Misschien een volgend jaar te herbeleven.
Beste groeten,
Marc van L

9
Visited in August 2018

Nous avons énormément apprécié les extérieurs de votre maison (piscine, repas sous le chêne, balançoire, barbecue...) et cet environnement très calme.

9
Visited in June 2018

Das Ferienhaus Mas dArtillou ist es ein wunderschönes Ferienhaus, indem man sich Jahre zurückversetzt fühlt, ohne auf den Komfort der heutigen Zeit zu verzichten.

8
Visited in April 2018

Als eerste bedankt dat we gebruik hebben mogen maken van jullie fantastische plek in Frankrijk, het was er heerlijk.

We zijn keurig ontvangen (na een wat hectische heenrit) en kwamen aan op een voor in onze ogen paradijsje op aarde. Vriendelijke ontvangst en een zeer romantische en prachtige omgeving. Helaas was het zwembad nog niet beschikbaar, maar anderzijds, gezien onze bezigheden, hadden we daar toch geen tijd voor gehad.

Een prachtig huis in dito omgeving, rust, warmte en noem maar op. Prima verzorgd, goed ingedeeld en netjes onderhouden. We kijken er naar uit om in de toekomst weer gebruik te mogen maken van deze plek. Het is ons meer dan goed bevallen.

Vriendelijke groet,

Hans

9

Visited this Gite? Please give your opinion