Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Belle Maison

View album (23)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'Belle Maison'

Karin Budé has last updated the calendar on 05 Jun 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Belle Maison evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in July 2019

Bij aankomst was het eerste contact met het Nederlandse echtpaar Jan en Margriet, dat het huis beheert, bijzonder warm en aangenaam. De frisse biertjes die zij hadden klaar gezet in de ijskast waren bijzonder welkom na de lange reis. Zij hadden het huis zeer net gepoetst. Dat ook de eigenaars Karin en Marcel informeerden of alles naar wens was, en dit samen met hun welkomstkaartje op tafel deed bijzonder veel deugd.
Het huis zelf is mooi ingericht , de bedden zijn voorzien van goede matrassen en ook de keuken is voorzien van alle comfort voor wie zelf wenst te koken. Het verwarmde zwembad is zeer goed onderhouden en door de circulatie met uv-c lamp hoeft men zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het water. Het unieke vergezicht achteraan krijgt men er gratis bij.
De mooie omgeving , de rust en de privacy maken van Belle Maison een uitgelezen vakantieverblijf. Wij komen zeker terug .

10
Visited in September 2018

Ook ons is ons verblijf in Belle Maison bijzonder goed bevallen. Het is een aangenaam huis, gezellig en comfortabel, en doet heel huiselijk en persoonlijk aan, o.a. vanwege de vele foto's. Het huis ligt schitterend, en heeft een prachtig uitzicht waar wij niet genoeg van konden krijgen. We hebben vrijwel alle avonden achter in de tuin bij het zwembad gezeten, om de zon te zien ondergaan, de sterrenhemel te zien verschijnen en te luisteren naar het aanzwellende koor van de krekels. Totale ontspanning! De streek biedt diverse mooie wandel-gelegenheden, waaronder het pelgrimspad dat - uiteindelijk - naar Compostela voert. Maar ook andere Grandes Randonnées in de omgeving zijn zeer de moeite waard. Larrassingle is aardig en historisch interessant, maar de beide eetgelegenheden daar vonden wij niet heel geweldig qua eten, wel qua ligging. Er zijn tal van aardige plaatsjes in de buurt, meestal vestingplaatsjes, die het waard zijn te bezoeken. Wie uit is op een rustige, ontspannen vakantie in een mooie omgeving die nog niet erg toeristisch is is hier op de goede plaats!
Contact met verhuurster en het Nederlandse echtpaar ter plekke dat voor het huis zorgt was bijzonder prettig.

9
Visited in August 2016

Super super super
Geen woorden voor.
Alles was perfect in orde.
Het was enorme warme dagen en in het zwembad was het super.

Dit was echt genieten !

9
Visited in July 2016

Juli 2016 heerlijke vakantie met het gezin gehad. De foto's op de site doen het huis niet genoeg recht. Het is erg smaakvol en zeer compleet ingericht. Bij helder weer fantastisch uitzicht op de Pyreneeën . Laressingle is op loopafstand . Erg sfeervol plaatsje. Vriendelijk mail contact met de eigenaresse en behulpzame lokaal contact echtpaar. Een aanrader.

9

Visited this Gite? Please give your opinion