Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Rames

View album (20)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
8.4
Rating
 

Availability of 'Rames'

Attention! Mrs Jane Johnson has last updated the calendar on 08 Aug 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Rames evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.4
Visited in August 2019

Met veel plezier hebben wij de laatste twee weken van augustus doorgebracht in de gite van mevrouw Johnson. Wij en onze 5 kinderen (in de leeftijd van 9 tm 1,5 jaar) hebben genoten. We hadden volledige privacy en de tuin was overzichtelijk. We hadden zelf speelgoed (swingball) en een zwembadje meegenomen. Het zwembadje stond op het balkon en dat was heerlijk voor de jongsten. Ook de wasmachine is een enorme pré. Alle was schoon mee naar huis. Het zwembad in Espalion was erg leuk voor ons hele gezin. De eerste vakantie sinds jaren waar we uitgerust van terug kwamen.

10
Visited in August 2019
Van der Toolen

Wij zijn hier een weekje geweest mwt 4 volwassen en 2 kinderen hebben een hele leuke warme week gehad wel veeel vliegen.
Hebben nog lekker in de rivier gezwommen beneden
Wij vonden alleen de bank niet zo lekker zitten bertje doorgezakt
En de koekenpannen waren heel erg beschadigd verder heel mooi uitzicht en leuke oude dorpen in de buurt

7
Visited in August 2019

Wij hebben een hele leuke week gehad in de gite
Hebben hele warme dagen gehad omgeving is echt heel mooi daar leuke oude dorpen zijn ook wezen zwemmen in de rivier beneden

Wij vonden alleen dat de koekenpannen heel erg oud beschadigd waren en dat de bank niet lekker zit beetje doorgezakt en je moet aan leef middelen alles meenemen want er staat niks verdee hebben we lekker gezeten daar

7
Visited in August 2019

Heerlijke vakantie gehad. Fijn huis, mooie omgeving, zeer aardige gastvrouw die je helemaal vrij laat. Genoeg te zien en te doen in de omgeving!

9
Visited in August 2018

Wat een heerlijke plek om volledig tot rust te komen! De advertentie doet volledig recht aan hetgeen we hebben aangetroffen, zo in de nabijheid van het gezellige stadje Espalion. Op zoek naar rust en de Franse gezelligheid met een wijntje en een stokbroodje zijn we geen moment teleurgesteld. Tel daar nog de prettige persoonlijke ontvangst van mrs.Johnson bij op en je hebt de garantie van een geweldige vakantie. Een absolute aanrader!

10

Visited this Gite? Please give your opinion