Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Courtal

View album (16)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Courtal'

Attention! Richard Prime has last updated the calendar on 19 Apr 2018

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Courtal evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2017

Familie Böhmer, Bezocht in juli 2017
Wij hebben met onze twee zoons van 13 en 17 in de vakantiewoning LE COURTAL een fantastische week gehad. Zeer ruime smaakvol ingerichte woning. Op het ruime terras hebben we heerlijk van de van de rust en het uitzicht kunnen genieten. Richard is een erg vriendelijke en behulpzame gastheer. Richard weet erg veel van de omgeving en is zeer bereid om dit te delen. De omgeving leent zich uitstekend voor het fietsen, er is relatief weinig autoverkeer. Er zijn genoeg dagtripjes te maken die redelijk in de buurt liggen. Met anderhalf uur autorijden sta je midden in het hooggebergte van de Midi Pyreneeën.

9
Comment from Richard Prime

Dank u Maurice. Het was een genoegen om u en uw familie te hosten!

Visited in July 2014

Een heerlijke week hier gehad, erg mooi appartement met ruime vide, in nieuwstaat, sfeer-en smaakvol ingericht. Ruim terras met weids uitzicht, Pyreneeen met helder weer nèt te zien. Erg leuke omgeving met gezellige dorpjes op rij-afstand. De echte hoge bergen zijn echter niet echt binnen handbereik. Rich en Yvette erg prettigeen bescheiden mensen die zeer behulpzaam zijn wat betreft informeren over de omgeving en wat er te doen is.

9
Comment from Richard Prime

Dank u Mascha!

Visited this Gite? Please give your opinion