Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Coin Perdu

View album (42)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.5
Rating
 

Availability of 'Le Coin Perdu'

Han Naulaerts has last updated the calendar on 24 Jun 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Coin Perdu evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in July 2018

Wat een bijzonder huis is dit!! We hebben als familie erg genoten van ons verblijf in jullie huis. Die schitterende tuin en dat heerlijke zwembad. We hebben het heel fijn gehad. We zijn hartelijk door jullie ontvangen en ook konden we bij jullie terecht als er iets was! Het huis is heel comfortabel en wat een heerlijke bedden hebben jullie! Veel gezwommen, lekker genoten van de grote tuin en de vele zitjes. Onze schoonzoon kon heerlijk fietsen, er werd gesport en de kleinkinderen genoten van het kleine strandje wat er was en het zwembad. Het was een vakantie die we niet snel zullen vergeten!
Bedankt Hanne!
Gijs en Corrie

9
Visited in May 2018

Hallo Han en Dirk,

Wij hebben ons 50 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen gevierd in jullie “Mas de Dompierre”
Een prachtige oude, “gerestaureerde” boerderij met een hele grote tuin en een adembenemend uitzicht.
De bij het zwembad aanwezige ligstoelen waren zeer comfortabel.
Ruime kamers en badkamers voor onze familie met 10 personen.
Het koken in de keuken was een genot met allerlei aanwezige voorzieningen.
Voor vragen stonden jullie onmiddellijk en vriendelijk klaar.
Wat ons opviel waren de uitstekende bedden en een zeer proper huis.
Ga gerust je vakantie hier boeken, je zal er geen spijt van krijgen.

Bedankt Han,

Iny en Jan Smorenburg

10
Visited in July 2017

Een aanrader!
Fantastische plek!! wat een ruimte en wat een heerlijk zwembad!! Heerlijk luieren en lang buiten tafelen! Een fijn huis met 2 prachtige badkamers. Fijn contact met Hanne! Poitiers is een heerlijk stadje en op een bewolkte dag hebben we de dierentuin van Limoges bezocht, erg relaxed en verrassend!

10
Visited in May 2016

Graag willen wij u dit verblijf aanbevelen. Zeker omdat de gastvrouw en gastheer u vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Alle ruimtes zijn netjes en deugdelijk onderhouden en wie van romantiek houdt, kan in dit verblijf zijn hartje ophalen. 's Avonds bij de open haard nagenieten met een goed glas Franse wijn,
of even vertoeven in de jacuzzi. Het landschap is daarnaast oogverblindend mooi en lieflijk en de ochtendzon begeleidt de jubelzang der vogels. In Nederland zeggen wij : "Leven als God in Frankrijk"

Familie Plessen

9
Visited in October 2014
Dominic en Sylvie, Van Oosterwyck - Stuyck

Als je ooit wil leven als " God in Frankrijk" is dit the Place to Be.
Alles begint met een schitterende ontvangst zodat je je direct thuis voelt. Daarna is het alleen nog maar genieten, genieten en vooral genieten. Het huis biedt enorm veel confort en alles is er wat er moet zijn. De tuin straalt enorm veel rust uit en schenkt je een heel mooi vergezicht. La Douce France op z'n best. In de omgeving valt er bijzonder veel te ontdekken. Mas de Dompierre heeft een bijzonder plekje in ons hart veroverd. Een aanrader voor iedereen.
Wat ons ook bijzonder getroffen heeft zijn de eigenaars. Zij voeren met liefde hun vak uit en schenken de residenten een warm verblijf toe.

9

Visited this Gite? Please give your opinion