Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Fermette Cujasseix

View album (26)
/
  • 5
  • 1
  • 3
  • 6
7.7
Rating
 

Availability of 'Le Fermette Cujasseix'

Ton Hoezen has last updated the calendar on 17 Jan 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Fermette Cujasseix evaluate this property in the past 4 years with an average of:

7.7
Visited in July 2018

Goede ontvangst van gastheer.
Makkelijk te vinden (aangegeven door bord).
Huisje met veel potentie. Mooie ruime tuin, helaas wel wat onderkomen door braambessen struiken en stukje langs huis dat normaal toegankelijk moet zijn maar dit vol struiken staat. Hierdoor niet echt kindvriendelijk.

Mooi ruim huis met alle voorzieningen.
Helaas niet alles even proper afgewerkt.
Kasten waren erg stoffig en vol spinnenwebben. Kindvriendelijkheid kan helaas beter voor kinderen onder 3 jaar.

Voor de rest leuke vakantie gehad. Heel mooie streek en alles binnen doenbare afstand.

6
Comment from Ton Hoezen

Beste John, dank je wel voor je recensie. We gaan de tuin rondom t huis dit jaar bijwerken. Schoonmaak is eigenlijk altijd als goed beoordeeld. Ik weet niet hoe dit kan. Maar dit houdt ons alert. Dank en hopelijk tot ziens. Groet

Visited in July 2017

Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien (bij kou zelfs vloerverwarming) in een gehucht met enkele huizen aan het eind van een doodlopend pad.. Mooie omheinde tuin, dus zeer geschikt voor hond of kleine kinderen. In de omgeving enkele rustige dorpen met winkels en uitgezette wandelroutes. Behulpzame beheerder makkelijk telefonisch bereikbaar.

9
Visited in June 2016

Goed naar ons zin gehad. Huis voelde snel als een thuis. Prachtige badkamer, met mooie douche. Warm welkom met haard en later warm met de vloerverwarming. Vanuit het huis lekker twee wandelingen gemaakt.
Locatie heel rustig gelegen. Zou mooier zijn om het uitzicht te benutten met wat snoeiwerk en onderkant boom wat takken weg te halen. Omgeving mooi, was het in Nederland dan was het een topattractie (zoals Limburg). Nu alle rust, ruimte en koeien. Op vijf km prima supermarkt. Grotere attracties / bezienswaardigheden vanaf vijf kwartier rijden (vulkanen, vulcania (leuk), Clermont, Dordogne met gorges en zeker ook de gorges van de sioulle!
warm welkom door Ton! Dank voor de paté, was erg lekker!

8
Visited in August 2014
Conny

We hebben 3 weken genoten in deze sfeervolle vakantiewoning. Het huis ligt in een heerlijke, rustige omgeving, waar je de natuur als het ware 'hoort'.
Er wonen maar een paar mensen in Cujasseix, maar allemaal even vriendelijk. Vanuit de woning hebben we lekkere wandelingen met de hondjes gemaakt in de bossen en langs de weilanden, onderwijl snoepend van de vele bramen.
Het is een mooie, heuvelachtige omgeving met een paar mooie kastelen en middeleuwse stadjes en niet te vergeten, leuke restaurantjes. Het vulkaangebergte Puy de Dôme is goed te bereiken, evenals Lac de Vassivière.
Echt een super vakantie met heerlijk weer, waarbij we veelal buiten hebben kunnen eten in de fijne tuin met mooi uitzicht.

8
Visited in July 2014
Ton Harmsen

Geweldig huis, uitstekend sanitair. Goede slaapgelegenheid. Genoeg ruimte in de keuken om te kokkerellen. Ook de hond Charlie had het naar de zin in de mooi omsloten tuin.
Heerlijk wandelen in de omgeving. Bossen, landwegen en een glooiend hoogland met enkele diepe dalen.

9

Visited this Gite? Please give your opinion